[每日闲聊] 小小许愿版~~~

無法想象 发布于2008-6-3 22:43 3567 次浏览 59 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2008-6-6 23:23:50 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-6-6 18:07 发表
% a/ l& C$ g8 L" z) {0 T我无心改变,世人要经苦难,

( k" v/ U* {) x' J+ r
1 t- s2 i# k8 d. ]5 t9 D. s! _% a
; J8 U7 Y0 l, h7 u4 t+ T人生苦短~~~
2 D4 A0 B, M' f( j
" J, R# D8 F, }1 X: H* `4 B反正现状就喺噉······' T2 q; ]" F* N# I/ A* \
$ Q! p. R. y2 w$ R
你果然夠脱俗······
Laputa81 发表于 2008-6-6 23:24:18 | 显示全部楼层
原帖由 aa超級p 于 2008-6-6 18:15 发表
( O: p" x$ |; l8 S) Q浯會係兩叁日就俾請食魷魚孒把.?
' u, ]5 w. U7 F, Y1 l
. Z4 c5 ^# p6 d5 i+ j7 j  A$ o
* T+ f; q+ ?; P9 |( v& |
正确D讲喺佢请老细食鱿鱼~~~
平常心 发表于 2008-6-7 13:13:13 | 显示全部楼层
你以为老细会食咩,[em55]
Laputa81 发表于 2008-6-7 14:15:46 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-6-7 13:13 发表 6 ?: ~  a5 j# O
你以为老细会食咩,[em55]

1 n1 o8 Q2 N& ~4 |
9 J8 R+ r; G' [8 I0 R+ O, f5 h; @- I
; o1 n" `, Z+ _9 _4 I2 L7 W% y9 }6 y# N9 X
你请到佢会唔食咩???$ V3 j% L8 ]7 |+ y' O5 T' }
/ C" a0 z! a- Z- B2 v+ P
除非你欠佢周身债啦········
平常心 发表于 2008-6-7 15:38:02 | 显示全部楼层
我未试,一般系我自己吾做,[em55]
Laputa81 发表于 2008-6-7 16:40:23 | 显示全部楼层
你唔做咪即喺你炒佢囉·······
5 V2 [7 d( Y) E% p% M唔喺你请佢食鱿鱼咩???
平常心 发表于 2008-6-8 01:07:36 | 显示全部楼层
考完未,还要考几耐?
grostcar 发表于 2008-6-8 09:39:44 | 显示全部楼层
考試的一起努力, R" M4 |5 ?, p
希望有好成績
Laputa81 发表于 2008-6-8 11:15:54 | 显示全部楼层
7月前应该考完喇啩~~~
無法想象 发表于 2008-6-9 20:18:05 | 显示全部楼层
艺术生应该考完啦~~~好快就会有考生蒲头啦~~~
nintendo 发表于 2008-6-9 21:00:58 | 显示全部楼层
唔知有几多个考生出猫俾人捉住呢
無法想象 发表于 2008-6-9 23:20:03 | 显示全部楼层
考试出猫,悟系好学生```