[新闻资讯] 什么叫天理昭彰,报应不爽!

yjb338 发布于2008-5-30 22:01 5370 次浏览 34 位用户参与讨论   [复制分享主题]
yjb338 发表于 2008-5-30 22:33:51 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2008-5-30 22:23 发表 + ~5 n9 ?) r+ r, t% s3 q9 A
等尼个阿婆领救济就好了

. j0 u1 N3 k- U2 p怕就怕有命领救济,没命用乍
lych 发表于 2008-5-30 22:35:07 | 显示全部楼层
祸从口出,小心说话。胡言乱语,自食其果。
yjb338 发表于 2008-5-30 22:36:55 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-5-30 22:33 发表
2 t+ y/ ]2 x, N3 ]7 X: x多呢吹水,你睇我吹咗几日就有400星入袋,
5 R/ Q+ d+ o* C4 Q9 G1 }* }# ?% S
点券比较诱人
平常心 发表于 2008-5-30 22:38:39 | 显示全部楼层
点券????有用咩?我吾知,我一直没用过,
yjb338 发表于 2008-5-30 22:41:56 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-5-30 22:38 发表
& R0 o# O# S- W& @点券????有用咩?我吾知,我一直没用过,

r$ D4 y9 J" Z7 Z" D% D; g( \, B没有就给人啦!!
平常心 发表于 2008-5-30 22:47:33 | 显示全部楼层
吾得,到时一定用上,
aa超級p 发表于 2008-5-30 23:30:40 | 显示全部楼层
果真係因果報應阿...
+ y9 s3 p( Q9 h, t5 i對黎個老婆婆講2個字.觝死!
Laputa81 发表于 2008-5-30 23:42:35 | 显示全部楼层
喱D咪就喺叫做······报应······之嘛!!!
$ U! ]3 D( X4 ^; q* g1 w$ o
+ R. d+ y8 x- w8 l3 J2 J- E) b) P讲嘢唔经某地方········
Laputa81 发表于 2008-5-30 23:45:21 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-5-30 22:38 发表
( ?5 M- H. y) G8 [点券????有用咩?我吾知,我一直没用过,

% \6 u6 c; ~: ~" p1 V* g9 l& D( b* k; V! A9 Y3 G# E4 F* |

1 s1 {9 _/ s: Z" {: T+ d3 I3 f- S; w2 K% A
唔用就分派D过嚟·······
平常心 发表于 2008-5-31 05:58:12 | 显示全部楼层
NO,吾识用吾等于吾用,点可以割爱.
tandong 发表于 2008-5-31 08:48:41 | 显示全部楼层
人地HK嘎蔡生也讲左一句話就前“钱”图尽毀!有人陪距喔!
fhs890307 发表于 2008-5-31 09:34:06 | 显示全部楼层
实在系报应!