[每日闲聊] 竟然過咗兩個幾月。

auyeung 发布于2008-5-4 19:03 1459 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔上唔知道,一上先知原來經已過咗兩個幾月,實在有啲誇。。。
( y* ^7 H9 W* _/ O0 S3 D睇怕冇幾多個人會記得我囉。。

已有(9)人评论

Kiver 发表于 2008-5-4 22:48:30 | 显示全部楼层
原帖由 auyeung 于 2008-5-4 19:03 发表
: |% C$ G6 E: D* D# i 唔上唔知道,一上先知原來經已過咗兩個幾月,實在有啲誇。。。; Y6 c+ X/ ~" _4 K6 H/ a
睇怕冇幾多個人會記得我囉。。

$ Z" i2 e0 {# L$ U5 a
4 S. v, J/ g$ I$ v乜两个几月?
Laputa81 发表于 2008-5-5 01:21:53 | 显示全部楼层
我认得你个名~~~
' ^$ D: m) H% O; r有印象·········
Kiver 发表于 2008-5-5 09:35:01 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-5-5 01:21 发表 5 K' x2 }: K! i: u2 S
我认得你个名~~~& t9 c& V0 d1 I% r
有印象·········

* w8 X. I0 g8 ^4 f# q/ z* Y/ q9 L( S' z/ M" b0 R
加埋个头像就更加无可能吾记得了~
chongbo86 发表于 2008-5-5 11:32:44 | 显示全部楼层
新人.主要系来同大家吹下水的..
0 z# F- v" ?8 b& b1 \顺便到此签个名:
  B! I( X+ O! M
; c* l6 u# x4 b1 r( a9 b( m/ |2 N啵啵
abc-like 发表于 2008-5-5 12:34:42 | 显示全部楼层
who are you???
wjr5200 发表于 2008-5-5 21:12:05 | 显示全部楼层
在我的字典里“查无此人”。
Laputa81 发表于 2008-5-7 12:02:50 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-5-5 09:35 发表 % @9 h6 J& F( I% h
) H3 @9 C, d, H* w

# T2 Z: k( i% `; x加埋个头像就更加无可能吾记得了~
$ {9 T* F7 q0 Z/ R

& s% b8 Y6 q8 ]# t, c" M5 g& b. \
* d% E1 X( l( Z8 }4 o+ _* S" ~9 M8 j1 ?3 s, W1 w. s: T
唔知有无记错~~~
* @" }! x' w+ ?0 U! H7 [# _# `佢之前个头像好似喺一支旗~~~
Laputa81 发表于 2008-5-7 12:03:43 | 显示全部楼层
原帖由 wjr5200 于 2008-5-5 21:12 发表   `2 M. e7 ~, m
在我的字典里“查无此人”。
/ A  B6 X* ]5 a

" b. C- W, m. @6 |, P  c
; H9 ]4 a- i" Y& ~" f/ {无此人咁有谁人啊???
kuangrey 发表于 2008-5-7 13:18:41 | 显示全部楼层

你是谁啊??????