[每日闲聊] 我哋會再見架。。。

auyeung 发布于2007-8-2 19:04 12194 次浏览 217 位用户参与讨论   [复制分享主题]
咁多位朋友仔,我過兩日就要離家2個月喇。喺呢段期間我將唔會上網,再見大家就要等到下個月底喇,雖然有啲唔捨得,但都冇辦法。- Q. W2 y) Q% W2 r1 S6 }
但願到時大家都仲係咁好。。。4 e  y4 X- v2 v& a: A+ v. Q

已有(217)人评论

kiraljq 发表于 2007-8-2 19:05:19 | 显示全部楼层
噢噢~~一路順風啦~~我周不時都消失一段時間噶啦~翻黎米又繼續水~~0 J7 P$ I3 x# z5 }
沙一個~
ayimei 发表于 2007-8-2 19:05:55 | 显示全部楼层
DB。。。。。一路順風...雖則對你一向印象系你頭像~
kiraljq 发表于 2007-8-2 19:06:19 | 显示全部楼层
原帖由 ayimei 于 2007-8-2 19:05 发表
: c% O  n/ I8 G5 ~ DB。。。。。一路順風...雖則對你一向印象系你頭像~

7 T' w' p3 O5 j8 q! y6 j4 ~嘻嘻~你無我快~~
幻影傳說 发表于 2007-8-2 19:06:26 | 显示全部楼层
樓主,你要離家去邊呀 - P! \6 y4 l1 w& E) P

* j! U, {" |; E! f/ U5 {& d依家地板都不如
/ T" J- N4 b7 P1 ~. W" |( `+ n$ I
$ `9 ]7 h: J. ][ 本帖最后由 幻影傳說 于 2007-8-2 19:07 编辑 ]
kiraljq 发表于 2007-8-2 19:09:18 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2007-8-2 19:06 发表
0 U$ k: [& E* H8 C樓主,你要離家去邊呀
0 d4 o$ H% @& Z0 X7 U6 u3 c1 ?! F9 S
依家地板都不如
2 n' z6 Z+ |3 q) G; {- ^
你太慢啦~~
, T2 N! T, D& L: v; r/ O咔咔~~
幻影傳說 发表于 2007-8-2 19:11:35 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-8-2 19:09 发表 8 A+ |4 j% w5 ~: W1 V1 f
/ W3 j3 ~- v0 x3 d% w
你太慢啦~~# l* S$ a+ U9 U3 d0 s
咔咔~~

1 N" X# X5 Y; j" \/ M, k" W# E# r8 d$ S4 g6 g8 g
只係短短一分鐘,變化就咁大
ayimei 发表于 2007-8-2 19:12:53 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-8-2 19:06 发表
8 z# x# w$ o6 v& K& {2 o
; t' {& b& ]( H7 J嘻嘻~你無我快~~
( [. M3 L+ g& q$ M
有話同你搶咩~
ayimei 发表于 2007-8-2 19:13:24 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2007-8-2 19:06 发表 # _$ ]$ K& P$ x$ m; U. ?
樓主,你要離家去邊呀 3 H/ b! T1 [5 ?: u4 Z, y* P& A
0 Y. ^  p# [; ?- S+ D6 `
依家地板都不如

+ p6 u1 h/ G  Z4 H2 o乖...冇喊。。。我分d比你坐啦~
夜月星辰 发表于 2007-8-2 19:13:30 | 显示全部楼层
LZ 走好,不過到你返來的時候,你唔會再見到我了9 H- J, c; d+ `) [3 W
唉~~~~~~
8 C6 T! D' d9 c7 ~$ Y* g5 A7 _* P' r8 S
走了
幻影傳說 发表于 2007-8-2 19:14:46 | 显示全部楼层
原帖由 ayimei 于 2007-8-2 19:13 发表
1 T+ ]: m# X% ^" J( \  J: B- A, w
" d3 u, L% G( {: J8 v* e乖...冇喊。。。我分d比你坐啦~

! G1 |& Q3 l; [
! ^- g! r6 c- O" Y" Q+ i咦~~真架~~
4 c1 {7 Z% J. G% X3 u1 E5 D請問點分呢
kiraljq 发表于 2007-8-2 19:15:04 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2007-8-2 19:11 发表
* t& G' o' k* z  G# Q: m
9 U$ O4 [/ `4 j, P' ?6 ^& U5 H# G: H; F2 D
只係短短一分鐘,變化就咁大

0 s, o( a4 [+ f5 C咔咔~~有一分鐘咩~!?