[新手问题] 求片系边度求啊??

X黑天使X 发布于2008-4-23 00:00 6013 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
鹏@笑 发表于 2008-7-13 23:09:25 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-4-25 01:58 发表 : ]0 w/ m1 v4 Q  A% y4 A
在签名度打要求嘎片,发帖回帖時人地就看到啦,画公仔还要画出肠!
7 t8 y* [) [1 q0 ?0 ?. M) ?* V3 g  `

4 }6 B! g& d$ T
, W" I. T) T+ ^莫非,呢个就传说中既“小字报”??难怪我一直都稳唔到。唉。。。乡下仔就系乡下仔,无见识(话我自己)。

Kiver 发表于 2008-7-13 23:20:01 | 显示全部楼层
原帖由 鹏@笑 于 2008-7-13 23:09 发表 : J- S: @( w" A, k
$ p) N. x/ V6 K3 x/ d& c5 H" U  |

! v1 c* u. w9 e9 ~8 x: ?* ^
7 r+ N$ h8 g* x, p% Q6 F1 J$ k% u/ c莫非,呢个就传说中既“小字报”??难怪我一直都稳唔到。唉。。。乡下仔就系乡下仔,无见识(话我自己)。
1 ^5 i8 ~4 y# F) \  r
2 g. T$ ^3 i4 x* ^. D4 C9 p5 H, o
以前的确有一个叫
6 i* N! E9 V/ c6 l+ ~: A- ^  q( G2 F# Z/ s( X% Q- b
小字报
' M7 _" z, o- F8 T) j5 J; ]8 a; x% X; v9 S7 j+ L0 s6 A0 a" V, S% `
的功能, i! R1 B6 i" A; \

7 g$ O7 ?8 u/ K# O( J5 N但因为现在新版论坛没有了这个功能7 [# u1 L) t( j- c+ m, M; ~
* ?9 V! K  Z* E. @

- w& y  n7 F# d$ q( ~' p所以只好改用签名那里求片了~

鹏@笑 发表于 2008-7-13 23:34:39 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-7-13 23:20 发表 7 D. V1 S' \3 |
4 }+ F* w" g. x" `, Y( G
9 S) u8 H! k. y$ Y3 p
以前的确有一个叫
; ~* U4 v  J9 n  v  c+ o0 |9 y6 X3 u  ~. O) O. K
小字报; q4 f% Y6 t) Y: g
/ b( N% Y2 V8 R/ F6 Z8 N; t
的功能; q: q! L2 n% d+ d! w% A

+ b" m& f3 F, a' E: c但因为现在新版论坛没有了这个功能3 Z* E% H( F8 H7 r! S! i

/ g; l. d+ d' j- Z$ y. _* y1 j* @% `' j9 [4 U& @$ f9 x
所以只好改用签名那里求片了~

6 W) O+ M& \9 G8 J% B1 n8 C! a3 \
4 H. u& q  v( z7 t$ g& j  d4 v
9 E/ @% F1 `7 ^8 q+ n哦,原来系甘,明白晒。甘依家就剩低多睇贴、多回贴同埋尽可能多发贴啦(当然唔可以系毫无意义啦),希望有“源”人可以睇到啦。。

Kiver 发表于 2020-4-21 20:07:09 | 显示全部楼层
统一去求档出,发悬赏贴子