[生活百科] [原创+贴图]5.17最新消息,台风后的彩虹,唔睇你就走宝啊!

X黑天使X 发布于2006-5-18 04:15 1863 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>今日7点正,广州黄埔大道所见到噶雨后彩虹!本来有两条彩虹,但因为颜色浅,种要系用手机影噶所以只可以睇倒一条。</P>
9 s4 l6 ?* s) P9 C' o<P>

[原创+贴图]5.17最新消息,台风后的彩虹,唔睇你就走宝啊!

[原创+贴图]5.17最新消息,台风后的彩虹,唔睇你就走宝啊!
<br>

<br>

<br></P>/ Z% I' f( i0 @, v$ z9 r
<P>

<br>

<br>

<br>

</P>1 Z1 P: w% R# a" X
<P>

<br>

<br><br></P>8 |% @. \% _8 x: o6 n8 `
, S6 U% l! ]) h/ [

已有(21)人评论

Mickey 发表于 2006-5-18 04:16:30 | 显示全部楼层
居然有彩虹?<BR>晕~~~
Kiver 发表于 2006-5-18 04:23:44 | 显示全部楼层
<P>广州有彩虹</P>7 ~  {: M* h  c  p3 |2 n
<P>但好似都吾系七色既~~~</P>' t) ^6 N8 N. g# E5 y
<P>佛山好好太阳啊`</P>
X黑天使X 发表于 2006-5-18 04:30:11 | 显示全部楼层
我用手机影噶!得果200W象素是差D架啦!如果你系现场噶话真系可以睇倒七色彩虹。
Kiver 发表于 2006-5-18 04:31:17 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>X黑天使X</I>在2006-5-17 20:30:11的发言:</B><BR>我用手机影噶!得果200W象素是差D架啦!如果你系现场噶话真系可以睇倒七色彩虹。</DIV>) q8 L+ W6 k0 I) u5 c
<P>" |3 b7 o3 h6 B+ F+ a1 L
<P>你用台手机都影左吾少相啵~~</P>: ]1 J' |: R, `% f  x
<P>次次都是出动手机的~</P>
Kiver 发表于 2006-5-18 04:32:00 | 显示全部楼层
<P>麻烦楼主将签名图里只放一张或将两张图打横并放`</P>& s* Q8 C  D) q% V( ~& ~
<P>谢谢合作</P>
Mickey 发表于 2006-5-18 04:33:00 | 显示全部楼层
<P>真是可惜哦唔可以亲眼睇到....</P>
X黑天使X 发表于 2006-5-18 04:39:41 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-5-17 20:32:00的发言:</B><BR>
: h9 J$ w" O( r; F. w+ d6 w<P>麻烦楼主将签名图里只放一张或将两张图打横并放`</P>
% L# O( S- d4 d1 }# ?<P>谢谢合作</P></DIV>
0 I& L; e" ^  u6 F: A* J& Y& |4 p<p>好噶!我宜家有事,哩几日之内会修改架啦!唔该比D时间我啦!
Laputa81 发表于 2006-5-18 04:49:16 | 显示全部楼层
<P>雨后彩虹!!!!!!</P>
+ O- O( x9 z/ k! z$ r<P>正啊!!!!</P>% x! a  a/ ]' B2 U! g7 G6 I8 C" K4 e
<P>不过我睇唔倒········</P>
Kiver 发表于 2006-5-18 04:54:02 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-17 20:49:16的发言:</B><BR>
8 o& D2 a5 n2 p6 U: ^<P>雨后彩虹!!!!!!</P>1 O* K8 F$ d* P% U
<P>正啊!!!!</P>7 y6 g0 L( v! E# t
<P>不过我睇唔倒········</P></DIV>1 n' }( c7 c/ G8 p8 q' e4 I
<p>实景应该会靓很多
Kiver 发表于 2006-5-18 04:56:00 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>X黑天使X</I>在2006-5-17 20:39:41的发言:</B><BR><BR>
- T6 n  ]" r1 ]/ {  Q' b* Y<P>好噶!我宜家有事,哩几日之内会修改架啦!唔该比D时间我啦!</P></DIV>
5 n4 i- }1 M0 w% o/ v<p>已经同你修正了~
Laputa81 发表于 2006-5-18 05:02:46 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-5-17 20:54:02的发言:</B><BR><BR>3 U: u0 J9 q9 t/ q3 `
<P>实景应该会靓很多</P></DIV>
+ f$ W6 u" I' |9 z! R% \5 [, {<P>实景嘅话我咁大个仔先见过两次········</P>0 Q$ O* i3 y% J' Z3 s" Q
<P>不过真喺好鬼靓!!!!!!!</P>
12下一页