[粤漫资讯] [公告]2006第二届广州动漫艺术节

X黑天使X 发布于2006-8-29 00:47 3896 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>

[公告]2006第二届广州动漫艺术节

</p><p><font size="5">时间:2006年10月1日至5日</font></p><p><font size="5">地点:广州花城会展中心(原赛马场内)</font></p><p><font size="5">我在C25开个铺位,请黎支持支持!!!</font></p>

已有(32)人评论

Laputa81 发表于 2006-8-30 07:24:32 | 显示全部楼层
<p>国庆期间啊???</p><p>好啵!!!!</p><p>跟住就喺中秋喇!!!!</p>
香织公主 发表于 2006-8-30 17:57:37 | 显示全部楼层
咁我哋去到會唔會計平D咖。。
xavierlu9 发表于 2006-8-30 18:06:25 | 显示全部楼层
我係佛山架....&nbsp; 唉... 去唔到~!
Ririka 发表于 2006-8-30 22:39:44 | 显示全部楼层
唔系啊?10月1号-5号啊,仲唸住去睇下添.
Kiver 发表于 2006-8-30 22:43:47 | 显示全部楼层
<p>吓~~~无地铁啊`~~~</p><p>惨咯~~~~</p><p>-_-+||</p>
nintendo 发表于 2006-8-30 23:02:25 | 显示全部楼层
<p>楼主,帮亲你有无打折</p>
ggoggo 发表于 2006-9-1 04:35:43 | 显示全部楼层
楼主你卖D乜啊
羽根 发表于 2006-9-2 21:53:25 | 显示全部楼层
<p>国庆……今年我大概不会有7天的假期了吧……</p><p>等着看资讯志好了=皿=</p>
冬暖夏凉 发表于 2006-9-3 02:26:27 | 显示全部楼层
几钱一张门票!?
dragon847 发表于 2006-9-3 05:19:15 | 显示全部楼层
哇~~~甘好吖~~~我屋企就系隔离咋~~~~&nbsp; 门票几钱吖!!!!
fkedaxk 发表于 2006-9-3 16:51:09 | 显示全部楼层
shisa qi
123下一页