[其它更多] 我有一套动画片 五知道大家仲记五记得呢 大家五好尖叫喔

p365 发布于2008-3-27 23:48 8072 次浏览 51 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(51)人评论

huang 发表于 2008-3-28 00:17:57 | 显示全部楼层
都吾知系咩动画来的,
平常心 发表于 2008-3-28 00:47:10 | 显示全部楼层
一下吾记得名,呢汽车同飞机有生命,系蛋生,同男主角一齐揾妈妈,我好钟意,吾记得嗰名,未睇过大结局,当年好经典,
雙皮奶 发表于 2008-3-28 05:58:15 | 显示全部楼层
楼主你失败了,以为会受欢迎,谁知没有人记得 本人也不记得有过这动画
Lujin 发表于 2008-3-28 07:54:47 | 显示全部楼层
鬼馬卟卟車,年代很久遠了。
mfgpx 发表于 2008-3-28 11:16:24 | 显示全部楼层
只记得那架车普通话较笨笨。
零距离 发表于 2008-3-28 12:31:26 | 显示全部楼层
晕。呢套真糸几经典。我净糸记得果部车叫奔奔。唔知糸唔糸甘写。不过糸甘读
jeff0987 发表于 2008-3-28 14:11:51 | 显示全部楼层
都吾知系咩动画来的!!
8 @4 ^% K# Q5 n7 `) ]0 ]" I  H
Kiver 发表于 2008-3-28 15:44:33 | 显示全部楼层
看见部车3 V) Q6 u6 L) K3 D
就有印象咯`~
# o; T$ M1 g( Z5 v这动画真的好久远啊`~~
' H! h+ j- ~( R* u3 [% i% L, B不过都要赞一下楼主的2 e) P8 l- \- X
不能像楼上各位甘对待楼主一片爱心
championB 发表于 2008-3-28 19:57:54 | 显示全部楼层
奔奔,奔奔奔奔...
: J3 S) }( ~5 j) F- {' V' r
1 b. \" k! _# ?$ T3 }只看过普通话版本的说
Laputa81 发表于 2008-3-28 20:18:28 | 显示全部楼层
鬼馬砵砵車啰~~~
) @) U$ K7 B% ^喺唔喺tvb粤配嚟嘅先???& M3 |% h% L9 f* X, j6 e& X$ h) _

1 P  D- t" J2 y5 a) @( w唔会喺国语版嚟啩??
雙皮奶 发表于 2008-3-29 18:49:55 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-3-28 20:18 发表
1 B) R- U* z! I! W- A! S9 f鬼馬砵砵車啰~~~
! l' f2 \4 X8 I; N  r喺唔喺tvb粤配嚟嘅先???& X- U1 F* C; k% Y# q7 l. D
( b+ }, a: ]/ \+ E
唔会喺国语版嚟啩??
可能性极高~!现在好多国语的翻炒
12345下一页