[I T 资讯] 好消息!!

abc-like 发布于2008-3-18 22:08 3955 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ttsti 发表于 2008-3-20 00:47:04 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-3-19 22:44 发表 * t9 [# i, `; h) w7 w4 g
先入一塊可行PE的板子$ Z" i8 h- [$ t$ K# U# W# m
看情況吧!!
5 _7 }1 z  M3 ]5 @1 N' o如果45XX那種差落大就等幾年就入。
0 M8 t" L; J/ k; P5 w/ Y. \( P但幾年後都係貴既試就用21xx那種就夠了!!
7 A- |5 ]$ w+ m6 |- d+ B6 h, [! K
我估應該與市價差一半吧!!
3 c1 o# y, y* p7 M現做5XX多, 跌了價後再減一半, 4xxx那種PE應該夠錢換的。[em0 ...

( w2 u% ?8 U9 ^8 DE4500等几年再入?厉害啊!!PE有4XXX系列第一次听!
pytony 发表于 2008-3-20 00:57:03 | 显示全部楼层
以后都是多核CPU的世界罗
abc-like 发表于 2008-3-20 12:45:45 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-3-20 00:47 发表 " c% X4 X8 y6 ?- z; s

% h7 O. E9 u; c" e/ a. @' PE4500等几年再入?厉害啊!!PE有4XXX系列第一次听!
  費時查喇, }! M$ X  s3 ~) _* t# p
你地明就算啦!!
+ C( {* y; w) W9 M0 I1 Z+ f$ Y8 K9 C' r7 \, y
一個係千銀既, 一個係近千既, 一個係五百多既 價錢 (咁上下啦!)
AWP 发表于 2008-3-20 14:21:10 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-3-19 22:44 发表 7 z. p* a! }  S; U0 i
先入一塊可行PE的板子2 z1 Y7 M/ T1 h7 e1 b! H
看情況吧!!2 h6 K- K3 _0 W* _9 q# F( c
如果45XX那種差落大就等幾年就入。$ o  X: c# b- I/ {
但幾年後都係貴既試就用21xx那種就夠了!!" W3 h# q' Y2 D

4 v- Z% ~( W9 d7 P 我估應該與市價差一半吧!!
# J8 n' o7 g; x6 m9 s& N4 f$ j& @現做5XX多, 跌了價後再減一半, 4xxx那種PE應該夠錢換的。[em0 ...
几年后都冇21XX系列吧
AWP 发表于 2008-3-20 14:21:37 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-3-20 12:45 发表 ' E' o$ I* m- `# p8 v2 q7 C
  費時查喇, `4 A- C2 B- M) Z5 ^
你地明就算啦!!
5 ]9 x. ?- w9 Y  \$ b6 ~7 W0 M' t' r5 M/ l
一個係千銀既, 一個係近千既, 一個係五百多既 價錢 (咁上下啦!)
Q6真系好贵呀
kuangrey 发表于 2008-3-20 17:08:28 | 显示全部楼层

我承受5起啊 ,无钱啊
tandong 发表于 2008-3-21 00:41:47 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-3-19 22:40 发表 " w! |9 a0 D+ g. s, T) ^
識你老鼠啊!!
你就是啦!
abc-like 发表于 2008-3-21 11:46:38 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-3-20 14:21 发表 - Z' L0 j% n! |& n# ]: a
几年后都冇21XX系列吧
隔咗好多日先砌; n6 K9 j' z3 z" m" s, j
今早早起砌咗半!!+ G! l: r, [3 _5 V4 I" [
有775用了!! (3寶都唔係我既), g) H+ p1 M$ w8 l* [0 d
**我已經見多人放775的板子了, 但貴。$ V; ~2 r! L9 a/ R( \" u; g
**如果唔超出我個預算都可以買一塊回來既。
AWP 发表于 2008-3-21 14:46:29 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-3-21 11:46 发表 / }6 U1 X( C$ d1 _# J
隔咗好多日先砌
* L% R3 R4 g/ s, Q6 T4 N" d今早早起砌咗半!!
' J- f7 m  I5 X# ^ 有775用了!! (3寶都唔係我既)# `; c! ^: I! \1 ^
**我已經見多人放775的板子了, 但貴。
6 p6 k, r9 F$ o; m" I' i**如果唔超出我個預算都可以買一塊回來既。
等人放噶话要好耐的说哦。。。
abc-like 发表于 2008-3-21 16:28:28 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-3-21 14:46 发表 ' E! z2 h& Y4 J6 k6 z, o( o8 D# \
等人放噶话要好耐的说哦。。。
遲就唔緊要, 現在開始都有人放。
3 A& L+ \# ]1 c. R" ~; Q不過我要好的, 要合算的。
6 X* O+ u! w5 L0 B! n3 e
% Y; v0 x" L3 _: r# ]' E0 V; q! } A仔到腦版幫忙!!
( E- A3 d: W% L
  a! h# n1 X5 g+ a7 @搞掂了前置的USB了! (今次冇燒機) 使用正常!! 換埋80pin新線添!!
kuangrey 发表于 2008-4-5 17:12:08 | 显示全部楼层

原帖由 Kiver 于 2008-3-18 22:56 发表 8 ^8 N- u) n* _7 R. ?2 L  c& j; T
太贵了8 u0 X2 R- M0 M) q

; Q9 A) {4 a5 ]5 }用吾起
& Q0 }+ D  W3 \1 w
==平D在买啊