[每日闲聊] 寒流袭击~~~冻冻冻!~~~!

kalaso 发布于2008-1-27 00:05 11977 次浏览 154 位用户参与讨论   [复制分享主题]
近几日气温下降   再加埋落雨!~ 衣~冻到个人5想郁喇.
! m/ z: I* I8 O0 z. q, [' E
7 F2 A" `' \8 G0 E# o- h真系5想打字啊~ 对手E+冻到冰咁~ 对脚冻到都有D麻木喇~ 0 M* a: |* _' i
6 y, b: g- A9 n/ t0 K
睇左电视新闻话北方几个地方都落雪 搞到交通大阻滞 飞机火车甚至公路都5通 ' N$ L4 O2 x' B9 S6 P2 U; Z
广州火车站滞留左几万人  连附近都超级塞车添啊~ 
6 f- h8 Z0 ?" \# b0 x8 ~# M  p& m" e' r- e8 [' v8 k: ~- Z  Q% q0 J
睇埋天气预报.........我N想去东南亚吖~

已有(154)人评论

平常心 发表于 2008-1-27 00:13:08 | 显示全部楼层
當然,好幾年沒咁樣,呢的日子點過,
kalaso 发表于 2008-1-27 00:22:38 | 显示全部楼层
今早出去仲见到一个MM好强吖~ : T# Z3 z2 V9 d  r1 k) |. v9 m

$ N) q) |% y' W$ u, W6 _着短裤+平底鞋  (无内搭裤都无袜噶!!!~)
6 x9 y6 H  s8 m% U, n0 k. h
) x5 }3 O2 C5 w- a! p# i我就5点喇~着到成只棕咁
1 J* x, S7 y8 s4 E8 D% x7 F( D1 b! P- c
今晚又见选美个班靓女着晒3点式泳装添 ) D% [$ W+ T9 R3 N! [, `6 k

, G$ S- }1 m- `6 O4 T, R美丽冻人+ |. L2 m% ^4 t8 {5 p6 D* L
果然要做靓女就要抵得冷  ! K8 B, n* K2 `3 [  E

- l2 M' L: U* Q7 i% sSHA一个然后潜落被逗咯
kalaso 发表于 2008-1-27 00:26:50 | 显示全部楼层
沙发无埋
! ~. ^9 F7 p( H2 O& i- h得冷板凳地板吖
ks128 发表于 2008-1-27 01:07:40 | 显示全部楼层
冻就早点训咯,不过其实训教都觉得几冻
莱迎希 发表于 2008-1-27 09:01:38 | 显示全部楼层
在被窝还冷得发抖,真是好冷~~~
manman 发表于 2008-1-27 10:09:57 | 显示全部楼层
真是好冷呀,我而家都要開緊暖爐先頂得順.
夜月星辰 发表于 2008-1-27 10:13:27 | 显示全部楼层
你冻极都有几度啊,我都有几度,零下咯  ~# @$ M  x  |4 k6 j$ ?
今日仲洗咗件大搂,冻到结冰,我窗口杯水就真係结冰了
manman 发表于 2008-1-27 10:25:00 | 显示全部楼层
我而家呢到11度,但都好凍呀.
lych 发表于 2008-1-27 10:28:51 | 显示全部楼层
冻~~~到不想旭~~~~就训多D教啦~~~~养精蓄锐过肥年那嘛!
平常心 发表于 2008-1-27 10:34:02 | 显示全部楼层
仲要冻几日,日子好过呢,好吗?
Lujin 发表于 2008-1-27 14:30:31 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-1-27 00:22 发表 2 k& U" ^" X1 I: s

" X6 ~- }& Z% l" w2 b! c) ^" t今晚又见选美个班靓女着晒3点式泳装 ...
% n& i7 O: E3 ?% n+ c
阿蘇不知道有暖氣這回事么? 很多大商場都有,害得我試衣服都試出一身汗來