[每日闲聊] 呢嘛呢嘛控~睇下有咩可以召唤到出来

kalaso 发布于2011-9-25 17:06 7340 次浏览 71 位用户参与讨论   [复制分享主题]
) W1 F/ G3 h* Q4 m) C6 k魔法召唤~
$ `& Z6 h6 b, n: T睇下D宝刀系唔系已经生晒锈先-_-
3 c+ |: ?8 p$ Y! }: a5该求其是蛋都整D野出来

已有(71)人评论

inber 发表于 2011-9-25 17:10:43 | 显示全部楼层
咩都唔知的,路過
) J) O4 H, e! N

chrisrex 发表于 2011-9-25 17:11:54 | 显示全部楼层
ZC6[P]1R`HJX304[PKSTE[9.gif 召唤到超三入嚟

chrisrex 发表于 2011-9-25 17:14:20 | 显示全部楼层
ps.....唔系malimali胸咩

kalaso 发表于 2011-9-25 17:16:39 | 显示全部楼层
回复 2# inber / h# b; A& ?; L6 Q4 _, |* U- C
  [# B4 [0 ?! D% H1 `9 O( X9 y

7 U2 ?4 [6 E# ^! ^    唔知道唔紧要+ C9 u$ _! \& ]& R; f
最紧要有反应

kalaso 发表于 2011-9-25 17:18:49 | 显示全部楼层
召唤到超三入嚟5 S2 J8 n* n& v2 u
chrisrex 发表于 2011-9-25 17:11
, t3 q) Y) W5 a3 Z& |4 e5 L& J
8 z9 V3 W9 E  @) Q3 R

; R6 c) \2 B+ y0 I/ Z  c    5错~很好~

基拉杰特 发表于 2011-9-25 17:19:23 | 显示全部楼层
我是路过的,毕竟不是召唤兽,话说超三属性又加多一项了

kalaso 发表于 2011-9-25 17:24:47 | 显示全部楼层
ps.....唔系malimali胸咩
' E! W  ]- r4 S. Ichrisrex 发表于 2011-9-25 17:14
4 Y/ w8 I1 ?- I8 v( i5 c

6 m/ O1 h( v* [  n0 i0 \& W5 z! R
8 I) `  }8 |5 A0 x, ]- L% i    呢嘛...../ W4 n$ s3 M% T7 N! t9 H# d  j
咒语5系重点

kalaso 发表于 2011-9-25 17:26:13 | 显示全部楼层
我是路过的,毕竟不是召唤兽,话说超三属性又加多一项了" x; N1 \$ F" \* f  ]" b/ b1 [# F
基拉杰特 发表于 2011-9-25 17:19

1 K0 q+ b& z7 A2 {
& @9 f+ g/ L; p0 A# v+ W& U& t& N# X' l4 `, m3 Y* E2 d; h
    路过都当你系噶喇: c$ H' D. G; B3 c, m
捕获!!

help6288 发表于 2011-9-25 17:27:30 | 显示全部楼层
見到女仔發帖...我來看看有沒果照

平常心 发表于 2011-9-25 17:31:34 | 显示全部楼层
吹乜风,D旧人都出嚟打个转,

kalaso 发表于 2011-9-25 17:34:11 | 显示全部楼层
見到女仔發帖...我來看看有沒果照) k" t* d" R* e1 i$ g3 P
help6288 发表于 2011-9-25 17:27
# u7 h8 V) A1 v# I  g$ K

m. j* E, \3 `# O/ E. b6 S9 P& v% T. N0 n7 Z7 C
    有啊!~那~
$ ]' ]- S' d5 V: a9 }% E全果噶; M& u3 n8 |3 [) D. N