[每日闲聊] 过一千帖大关,特意发个灌水帖,庆祝一下

累斗累 发布于2008-1-15 21:16 2893 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
紫舞枫林 发表于 2008-1-16 11:55:50 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-1-16 11:49 发表
' j' q* V; |! K1000帖?+ N; P/ G# I. P7 @" ]3 O
邊度有得睇牙?
. E& N7 w, E9 Y* M. u8 ^你D水都唔夠81犀利...

' o1 Z2 I: ]- ~' Y% T9 ]0 I* H, A个头向下面吖 你个帖数系1381
嚣のЪ 发表于 2008-1-16 11:59:32 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-1-16 11:55 发表 % c/ o' y1 z+ Y

& E4 A$ Z) {5 x% N; i; ^4 O& s个头向下面吖 你个帖数系1381
2 s' c: e# n  {4 c
哦,原來喺咁...等我考上高中目標:2000!~
Laputa81 发表于 2008-1-16 13:37:59 | 显示全部楼层
过1W有奖············
紫舞枫林 发表于 2008-1-16 13:53:50 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-1-16 11:59 发表 3 r$ [/ x9 M7 s0 S# `4 a" c

& F7 ^) w! I/ X" o1 A% j哦,原來喺咁...等我考上高中目標:2000!~
3 x- o: Z/ ^: g- y0 w0 W+ F+ _
哦哦~宜家应负紧升中考吖???我细佬都系吖^_^
紫舞枫林 发表于 2008-1-16 13:54:39 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-1-16 13:37 发表
1 f& k! |- u) `# ?4 x( M& F过1W有奖············
! x- k4 b( y- _; B3 ]% i
么野奖咁巴比吖^_^讲离听下~我都没过1W
Laputa81 发表于 2008-1-17 09:43:35 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-1-16 13:54 发表 / I! U$ ?5 u5 N8 K7 @/ n/ q' X: H. Q
# k+ D0 I0 R6 w- L8 T  F& r# k
么野奖咁巴比吖^_^讲离听下~我都没过1W
. n& p0 t) B# e$ L7 j0 O. t. x
, l1 x! a/ Y" p) F9 E1 O3 y( G

$ K- U4 R# C* [$ U/ I- I0 ], K% F/ L: J1 o( ~9 H8 j3 z
去到1W你咪知啰~~~
wjr5200 发表于 2008-1-23 21:48:44 | 显示全部楼层
好啦,一起庆祝下啦