[每日闲聊] 公司生活-阿头篇······

紫舞枫林 发布于2008-1-15 15:07 5951 次浏览 76 位用户参与讨论   [复制分享主题]
嚣のЪ 发表于 2008-1-16 11:51:04 | 显示全部楼层
咁你米學多D古文玩下距囖,
紫舞枫林 发表于 2008-1-16 11:54:46 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-1-16 11:51 发表 1 D) J2 r6 Y# R- o( q5 c& W
咁你米學多D古文玩下距囖,

: H# C- o( m7 t/ k- o7 [8 X. E7 b我比较想直接复一句:你妈贵姓···/唔食饭关我鬼事/扎车安全番到屋企关我鬼事/总之死左都唔关我事
嚣のЪ 发表于 2008-1-16 12:01:24 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-1-16 11:54 发表
. ^2 K% P9 Y& Q2 s3 t' f/ M3 X+ p# `( ~% H% Z4 [" T1 G+ q
我比较想直接复一句:你妈贵姓···/唔食饭关我鬼事/扎车安全番到屋企关我鬼事/总之死左都唔关我事
* E. {) A. H2 {
你都幾火下啵...
" b2 T  v& w& y% I0 G喺咁啦,寄人籬下,忍得就忍.
紫舞枫林 发表于 2008-1-16 13:34:58 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-1-16 12:01 发表
2 f$ q$ c1 V9 L
, w( k/ q- U% B8 ]" f. W你都幾火下啵...+ i) o6 u- e; o8 H" o2 `; D$ K$ o
喺咁啦,寄人籬下,忍得就忍.
1 s3 ~+ X# ?( R2 G# r5 g
唉~有么计····我自认都系修炼过下忍功葛人,点知宜家见到佢就想破功
Laputa81 发表于 2008-1-16 13:39:30 | 显示全部楼层
有排你受咯~~~" }& v. a& |5 E; s( Z1 v3 R! W  z
- r9 h0 E8 O2 |! L7 O  ~
罗家英版唐僧········嘅阿头~~~
紫舞枫林 发表于 2008-1-16 13:42:22 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-1-16 13:39 发表 * p0 l( L) |$ u8 }# o+ d. ?5 I
有排你受咯~~~. \' r& |2 a( d3 U

1 \5 Y( J$ H0 R* L' p罗家英版唐僧········嘅阿头~~~
# v* R2 f6 G1 F% b( h
嗯····令我琳起观音顶唔顺葛个一幕······
' T- _1 Z, y5 i  R6 D- U& ^0 n; l: q  k4 c3 Q/ @1 F5 J+ `
喂···你笑得好开心咁啵
Laputa81 发表于 2008-1-16 13:45:11 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-1-16 13:42 发表
* W# z: P1 E, R" y
, j# c; M  l, @* r1 c# {6 z嗯····令我琳起观音顶唔顺葛个一幕······
! `: y$ l" Q  P. n3 z) j- [# n( F7 [6 v' h7 A; e
喂···你笑得好开心咁啵

. U% P1 [. D3 L& b) \9 r8 s7 q/ V1 C0 p
" o& y' `& u, K! F* W0 s+ B
. n7 t  v$ q% I/ i& r+ r$ _
諗起嗰個罗家英唐僧就好笑啫··········
紫舞枫林 发表于 2008-1-16 13:46:02 | 显示全部楼层

最新对话···你地睇系咪好莫名其妙···

SK&II 说: 我中午去吃粥,一同前往何如?. A8 ~+ @8 N% F( S

+ s8 w4 p8 m4 p$ ]& A紫舞&~媞 说: 谢谢 不用# f9 R" F. r! P# g9 Z, V. |
! _: M! r* b( r1 I( G
SK&II 说: 那好吧,我也不去了
; W7 r% \; k$ u# P. Z# N
( C9 f, D; m1 m! t紫舞&~媞 说: ······& I5 ]& Z- q/ a: Q  b9 F
, D6 E) d0 {$ F) ^, {
' r8 S! D" r. L9 N5 n
【真系莫名其妙···好似系我错咁】
嚣のЪ 发表于 2008-1-16 13:48:01 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-1-16 13:34 发表
/ y7 n/ G$ G: U% _# w/ l
3 e. A/ S; V8 T  K1 _+ |: [# C+ R唉~有么计····我自认都系修炼过下忍功葛人,点知宜家见到佢就想破功

/ L% k8 G  \9 Y3 d" c道行未夠高啊...
紫舞枫林 发表于 2008-1-16 13:49:19 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-1-16 13:45 发表
8 M3 p- C# I/ C# e4 a9 ~+ U  }( r1 l- q% G
% [1 F3 h3 m9 T. v* J9 z3 F7 n$ g

4 h2 Y0 \& b4 i& B
+ a( \+ r2 q- y/ d諗起嗰個罗家英唐僧就好笑啫··········
7 V. @: j- c2 M+ P+ L  Z1 @% M
有时我系一边忘住佢把口不停咁讲,我脑中就会出现观音想拍扁罗家英唐增个一幕
紫舞枫林 发表于 2008-1-16 13:50:06 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-1-16 13:48 发表 ! G& d1 W' o8 q5 t( s5 B$ y& u
9 D& K3 P& V! N9 F
道行未夠高啊...
: {- w# C6 B% C9 D
睇怕都系啰
嚣のЪ 发表于 2008-1-16 13:52:24 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-1-16 13:50 发表
. ]" _0 r( J* G" n
0 X$ u+ o8 P& {# \. ~7 d睇怕都系啰
8 G  ]# Z: S* A0 A. h6 ~- H
叫老虎幫拖嘛..5 V" p! `. l7 }. s
練練D忍功..