[其它更多] 雪景+雜圖x3

abc-like 发布于2008-1-8 08:25 2370 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔夠數啊希望有+分啦!% I4 Z! a' w) h) i. O1 `
靚靚既雪景大家估吓喺邊度?
1 i. y6 f) z7 R* {; m 297994341_2d36bcba1f_o.jpg 297995671_b18771daa5_o.jpg 297996062_797ce9a16d_o.jpg 297996066_e40d109b2f_o.jpg 297994342_d3858a4b52_o.jpg

评分

yjb338 + 1 + 5 懒鱼充数

已有(16)人评论

abc-like 发表于 2008-1-8 08:26:11 | 显示全部楼层
最後2張

评分

cctv + 2 我不想给分

abc-like 发表于 2008-1-8 08:46:45 | 显示全部楼层
+送高達模型

最新既, 買咗未?

最新既, 買咗未?

實景都有架!

實景都有架!

日記中間頂係乜?

日記中間頂係乜?
lych 发表于 2008-1-8 18:13:44 | 显示全部楼层
D雪景很靓啊!
% P& _# P% \8 W" ^8 y是吾是瑞士的阿尔卑斯山呢?
lych 发表于 2008-1-8 18:15:59 | 显示全部楼层
高达的三幅应该是杂志来的吧
abc-like 发表于 2008-1-8 23:18:59 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-1-8 18:13 发表
, s% i5 E; H/ x# W+ U8 Y  J+ aD雪景很靓啊! 4 u. Z7 ^6 ^, W, U' V7 t
是吾是瑞士的阿尔卑斯山呢?

" P. T. g$ R" U; f  f: A' tno,錯
abc-like 发表于 2008-1-8 23:19:20 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-1-8 18:15 发表
# T7 N. n* }, ~高达的三幅应该是杂志来的吧

1 t& t( `# L8 B. f: k8 A& ] 最新的!
熊猫仔 发表于 2008-1-8 23:24:59 | 显示全部楼层
甘大个仔都未见过真正嘅飘雪!!!!!!!!!!!!
Laputa81 发表于 2008-1-9 13:09:19 | 显示全部楼层
未见过雪嘅人走嚟望嗄图·······
137501090 发表于 2008-1-12 12:47:21 | 显示全部楼层
瑞士啊........
AWP 发表于 2008-1-14 17:15:14 | 显示全部楼层
加拿大??% b5 \8 ^7 N9 s6 {0 Q
滑雪一流~~`
abc-like 发表于 2008-1-14 18:01:53 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-1-14 17:15 发表 " H1 Y8 Y; z& n. k: f
加拿大??6 F' _( U  M( L
滑雪一流~~`
0 Z3 S- z8 v/ J: T+ A" l
都唔係端士
/ O0 D6 u6 |. E/ f6 N; U唔係加國4 V3 y" {4 W- P; B: O+ O2 E' U! z
( e; A% w# Z* ^* J4 o
12下一页