[人文风光] 羅馬今與昔

abc-like 发布于2008-1-6 16:57 1989 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1a.jpg 1b.jpg 2a.jpg 2b.jpg 3a.jpg 3b.jpg " G! F. b3 b: n8 j2 s+ F) J
入黎呃吓錢呃吓分先

已有(16)人评论

abc-like 发表于 2008-1-6 16:59:05 | 显示全部楼层
夠10張+送2張

评分

kalaso + 2 + 10 我很赞同

abc-like 发表于 2008-1-6 17:00:49 | 显示全部楼层
版主我有篇係雪景黎, 好靚靚架!8 Z% U6 x6 I3 B
但唔夠相, 帖唔帖得架?
6 f; m6 j- M3 o8 b: k齋得7張有冇分+$ }( S: K- C$ s# U
lych 发表于 2008-1-6 17:17:05 | 显示全部楼层
是旧电影剧照与现在的景色对比吧?
lych 发表于 2008-1-6 17:18:41 | 显示全部楼层
A姐你D雪景几时发上黎啊?
kalaso 发表于 2008-1-6 18:12:42 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-1-6 17:00 发表 / O; U# x: L( F. Y# k
版主我有篇係雪景黎, 好靚靚架!
* c" }; k- n- w" w+ w但唔夠相, 帖唔帖得架?. U- ^- p" J  K
齋得7張有冇分+$ T3 G5 B3 Y3 ~6 O& w2 _

: U0 `: c& r& t0 d- R; S2 K& [8 {
靓靓雪景贴得! 5够相就用你D相搭救囖~ 2 t3 J& Z) A% \( y$ B
如果相入边有你嘅话 就一定有人加分俾你噶~
abc-like 发表于 2008-1-6 18:59:56 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-1-6 18:12 发表
. o3 v( g' v2 U' d' Y3 i
5 Z- a" e8 C' S  b2 f5 T! @# A- x( S4 U
靓靓雪景贴得! 5够相就用你D相搭救囖~ % u4 U+ R0 w7 W6 w. u

, W- E* [7 b+ L% @8 C+ [% c' {謝謝酥酥2 |; S8 C% ~8 k
帖相! 唔想(嚇死既粵漫社既人)
xing 发表于 2008-1-6 20:01:40 | 显示全部楼层
呀 實在是羅馬往昔的樣子漂亮些
yjb338 发表于 2008-1-6 20:15:05 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-1-6 18:59 发表 & c7 c( B* d+ w7 k$ s* k

0 T* I; f7 D1 ]8 f4 Z! V8 p謝謝酥酥
. |" R9 U' l1 [. T5 o8 r- p帖相! 唔想(嚇死既粵漫社既人)

8 @2 o1 x. I/ q( s9 \. p真係 甘就要见识下啦!!
yjb338 发表于 2008-1-6 20:24:23 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-1-6 18:12 发表
' Z/ Y: W; q  h4 ?; O
' ~, m; ]& d* h# o& w' [; S! d) ^; C
靓靓雪景贴得! 5够相就用你D相搭救囖~ * x' S, D1 R6 P% ]  h( m% R1 F" @7 v
5 r% B7 k- c0 D- u2 _
係边个啊!!!
+ V8 m' G+ S, d& U& t1 Q/ f+ ?+ s4 [; y
yjb338 发表于 2008-1-6 20:26:52 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-1-6 17:00 发表 7 V# V+ j  T& x  q
版主我有篇係雪景黎, 好靚靚架!' b& K6 g6 Z! {+ S
但唔夠相, 帖唔帖得架?
4 ]" M, x' g- E! O4 q# a齋得7張有冇分+
/ A% n. u" T5 d/ A" K' L

: ~5 F0 n, R( J酥姐已经奖咗你啦!
sunlight 发表于 2008-1-6 22:29:50 | 显示全部楼层
Rome's scene is so beautiful
12下一页