[其它更多] 兩張顯咭邊張好d?

abc-like 发布于2008-1-1 09:19 1244 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(10)人评论

abc-like 发表于 2008-1-1 09:21:33 | 显示全部楼层
背部黎!!!!!
7 s. _' x- N5 [; v& R1 d2 e -.JPG (404.41 KB, 下载次数: 0)

评分

yjb338 + 5 + 20 + 1 新年快乐!

幻影傳說 发表于 2008-1-1 09:46:45 | 显示全部楼层
冇driver唔要喎1 m0 h& \' e) j: |
用Driver Genius Pro就會自動幫你搵driver

评分

yjb338 + 3 + 10 新年快乐!

tandong 发表于 2008-1-1 10:36:52 | 显示全部楼层
上便果張ATI做工好,但比较低裆,下便果張把風扇仔就好嘈,可以拆下來加D潤滑机油搞定,驅动可以去下載显卡万能驅动!" Z; g' K5 W4 B! g5 F7 \: L* E
多谢加分,但新年不快乐!
, o8 T: L7 O% Z0 t( W. N! \1 r4 Y8 |* h, H2 X9 p

评分

ttsti 发表于 2008-1-1 10:54:02 | 显示全部楼层
ATI个张去AMD官方网有驱动下载啊

评分

abc-like 发表于 2008-1-1 11:19:39 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-1-1 10:54 发表
8 t) O7 I/ K$ n& z) M3 ?ATI个张去AMD官方网有驱动下载啊

/ z' _3 f7 `0 h8 R$ a 係乜型號黎? 唔該!
$ T, a& k/ r& s& A! D+ }' p( O1 l" N0 `" ^
係咪2x咭黎架? 插咗落華碩板佢亮紅燈=唔啱電壓呀! (好彩冇燒到)
! B' T& f0 T, o. L! I+ F& z2 G- I3 Y$ Z
**我e+學緊windows server 2003 RAID,但冇碟啊!, s6 e' s2 M* d) A: K3 Y2 Q
**同時亦都學緊Linux, 已經成功安裝過一次了! ^^遲吓裝埋佢個中文輸入法就可以見大家了!
  A! \6 Z0 I9 l3 E' ~; j3 A$ s( [/ A
病咗幾日!
ttsti 发表于 2008-1-1 17:56:13 | 显示全部楼层
http://ati.amd.com/support/driver.html入呢度,XP就选中Professional/Home,再点Legacy(Discontinued)右边就会出现型号选择,有三个,不过你是边只型号我就吾清楚了!
abc-like 发表于 2008-1-1 18:46:42 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-1-1 17:56 发表 1 U+ W' E, }) t$ v  g
http://ati.amd.com/support/driver.html入呢度,XP就选中Professional/Home,再点Legacy(Discontinued)右边就会出现型号选择,有三个,不过你是边只型号我就吾清楚了!
/ M: J  W  y1 F6 M* s
謝過 但我根本唔知佢係咪高電壓
, v; V5 j" G7 C1 d8 `- c又唔知佢係咪4x既顯咭
tandong 发表于 2008-1-1 20:34:26 | 显示全部楼层
看开口都是4x以上嘎!
零距离 发表于 2008-1-2 10:40:43 | 显示全部楼层
都糸旧显卡应用中无乜区别,唔死机就得了。
abc-like 发表于 2008-1-2 18:55:43 | 显示全部楼层
原帖由 零距离 于 2008-1-2 10:40 发表
# J- k2 c$ Y: e都糸旧显卡应用中无乜区别,唔死机就得了。
* h  f7 f0 [: g' T
亮紅燈!