[粤漫动画] [原创][Ruroni Kenshin][浪客剑心][1-94]&[追忆篇][粤语][DVDRIP][新增追忆篇]

唔知 发布于2007-10-16 14:29 69000 次浏览 571 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
wjr5200 发表于 2007-12-21 21:15:41 | 显示全部楼层
不知道会不会有44以后的呢,已经很长时间了
KalrLee 发表于 2007-12-27 18:38:29 | 显示全部楼层
感谢分享
8 I! B, n. W* i; e我自己也试着用FM出的DD里那粤语音轨合了43集~
7 }3 d8 T4 J. q9 u我听了下是以前ATV播放时的配音
9 d+ g3 X) C  \) U不知是否同这里的同样捏~
幻影傳說 发表于 2007-12-28 19:46:52 | 显示全部楼层
等左咁耐都未更新,唔會又壞盤咁邪啊
huang 发表于 2007-12-30 12:30:55 | 显示全部楼层
唔知话左今日更新计
' S0 {, A2 G3 {+ K9 f8 M
唔知 发表于 2007-12-30 14:31:03 | 显示全部楼层
硬盘好紧张...不能更新太快.....
/ i7 _1 a9 S; w9 ^- V" U; s9 R己更新到55集啦......6 T# G0 t/ B0 i
内含45-55集的目录....
huang 发表于 2007-12-30 15:08:24 | 显示全部楼层
唔知更新就是要顶贴啦
平常心 发表于 2007-12-30 15:30:39 | 显示全部楼层
有得下载,为咗上传柯南,没上传,晚上再上传前面集数,
幻影傳說 发表于 2007-12-30 17:13:32 | 显示全部楼层
我唔係催唔知你啊,1 f4 I- k- l4 f6 I
只係又怕同類事件出現
  x# G0 I/ U9 [8 c1 O總之多謝晒啊~~
Laputa81 发表于 2007-12-31 14:13:53 | 显示全部楼层
见货即收~~~
唔知 发表于 2008-1-1 19:01:17 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2007-12-30 17:13 发表
( X+ I& J, G$ w: q我唔係催唔知你啊,/ A- {8 \! t: @( Y; R  V7 ~
只係又怕同類事件出現
" e/ s4 Z, D. b7 f& t" m總之多謝晒啊~~
( C" o1 q1 t) y" }
, [5 x: v' l. l- E; ~
放心吧...我己經刻曬碟啦.........
huang 发表于 2008-1-3 00:37:08 | 显示全部楼层
唔知,想吾到你在花园你甘多钱架,借住两百使下啦
唔知 发表于 2008-1-3 01:11:48 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-1-3 00:37 发表
1 i5 J9 r  ?7 G4 [0 d- s5 G唔知,想吾到你在花园你甘多钱架,借住两百使下啦

8 X( Y* R& h$ z+ q4 P) R$ O/ A  p2 Z- ]$ \
N年无去果度咯..以前未来呢度时..系去果边的...当时应该未有粤漫社的...9 Q& Y9 s4 m0 X4 ]: d6 y, v9 L/ B

6 v/ _& i9 l' @3 C% v不过来左粤漫社就少左咯..
7 ~/ b5 D8 o. S1 G$ P# G& Z
( e6 z' L3 E! L其实你自己可以努力吓..我觉得好简单罗D花币..