[其它更多] [资料]市面有D碟卖既粤语版动画

salafei 发布于2007-9-15 20:22 12904 次浏览 109 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2007-9-17 23:53:28 | 显示全部楼层
原帖由 cicicruby 于 2007-9-17 12:15 发表 $ {5 J! ~# U# g6 }1 G$ l
0 U' [, j- Q0 V) x3 J
五是挂,我见翻版包装好简陋下,是感重有人买正版嘎翻版靓过正版嘎华

! u' |5 n$ p% h# H0 Y0 z! X+ t
; t5 R2 @7 i- D
7 U! x8 f; m) k9 k, K/ }& u7 v+ c) }* _% b1 F, U
你未见过咁嘅翻版??
& ?3 K) b; Y$ k9 r) j: y+ e2 t! h不过只限于包装~~~4 Q6 M& X* Y( i% x+ M2 k
至于质量方面嘛········
* d' d; r* S# z% I3 Y; }% f5 s唔排除有部分都唔错········
salafei 发表于 2007-9-18 08:18:37 | 显示全部楼层
原帖由 COOL儿 于 2007-9-17 23:28 发表
3 V, g# }) f! }0 p- C1 l. y0 @. A多谢楼主讲解,楼主对玩具模型有无研究架?

0 k8 o3 e2 ]/ o9 O/ P. Q对高达有少少研究者
salafei 发表于 2007-9-18 08:19:18 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-9-17 23:53 发表
' S/ m1 }2 z& z4 c5 G' E+ k4 G3 U/ G
' I2 Q/ p& P5 e. p
& [) ~( M' n1 ]& Z  q& W7 O: }# K5 ~, y9 X4 p* I

: x, Q( T6 o) a- K8 p) F你未见过咁嘅翻版??6 s' Z5 Y3 v- V) O. j& @
不过只限于包装~~~) }6 h' Z$ W, r8 _; }6 k$ @9 k
至于质量方面嘛········  P! N1 P- |4 W8 i/ h0 i
唔排除有部分都唔错········

7 B& D" s& E  s( }8 U) M你去及下D知名D商出既碟就知了.....专业过正版
巫律师 发表于 2007-9-18 09:55:25 | 显示全部楼层
广州海印有好多粤漫....只系我5得闲去抄.....
salafei 发表于 2007-9-18 11:58:57 | 显示全部楼层
海印我净系会去个住抄正版……
kuboking 发表于 2007-9-28 15:31:54 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2007-9-15 21:29 发表
" S. X  r& u! b5 _) A( a好象那个经典动画《小肥肥一族》已经找不到了。

! `# X9 ?& g7 p/ Y# U$ z. ?' v9 ^4 n9 k; W# U% A2 l

, {+ }9 _$ P) \; P: A- X5 F  i嗯嗯...細細嗰嘟已經睇囖...呵呵...
salafei 发表于 2007-9-29 22:20:43 | 显示全部楼层
经我本人证实,市面上卖既D版高达W粤语吾系TVB配音版,期待既朋友可以死心喇~
COOL儿 发表于 2007-9-29 22:27:45 | 显示全部楼层
多谢提示,不过会唔会有D系例外架?
COOL儿 发表于 2007-9-29 22:29:56 | 显示全部楼层
salafei 发表于 2007-9-29 22:29:58 | 显示全部楼层
原帖由 COOL儿 于 2007-9-29 22:27 发表 : T) @& K8 s+ N1 A/ h. [1 w2 ]

/ q1 t& c: B3 _; F6 \/ a 等我实践完晒再话你知......起码要买。。。。龙王传说、阴阳大战记同婚纱小天使我可以俾答案,系TVB版(因为我买左
寒冰云飞 发表于 2007-9-30 20:09:48 | 显示全部楼层
想买勇者系列噶,唔知边度有呢?
salafei 发表于 2007-9-30 20:11:50 | 显示全部楼层
见过勇者王既粤语版,你去越富及下啦