跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原创][名偵探柯南(第1輯)][更新01-24/24話][TVB粵語][RMVB][連載完]

ellven003 发布于2007-8-20 12:04 18432 次浏览 161 位用户参与讨论   [复制分享主题]
netasa 发表于 2007-8-27 02:36:41 | 显示全部楼层
原帖由 ellven003 于 2007-8-26 02:26 发表
9 j! z. }2 @! a4 P3 k* A7 V, l& F# ^" W) |# w# L1 e

6 V; ?$ j( \" S& y7 [哎,第5集用SB空间传到96%又卡死左不动,现在唯有传到138啦,  如你下完的话请帮手传到SB啦.
  i3 F1 u- B+ }* I( P& k

- O5 `0 b5 T5 I1 Y/ F今日去左逛街,琴晚见你话更新,不过都未见有下载地址。所以无下到。 害你又传一次SB添!本应在下代劳的!
netasa 发表于 2007-8-27 02:39:37 | 显示全部楼层
原帖由 jomalm 于 2007-8-26 01:18 发表 / ^( f0 }. Z2 m5 n5 P4 `2 F- f. |
: z0 [% g# s- M, A8 _
. w/ x/ F4 j* N
吾知Netasa下载左第三集没有, 可以帮下手上传到SB吗, 多谢先
( o. w' v6 k6 v4 l# k# d1 ~
# _4 H1 {6 W% j1 R
迟下先啦!我宜家有好多嘢传紧去SB,今晚又要通顶了,搞QQ都唔好开得!种子都要停埋。
jomalm 发表于 2007-8-27 06:09:34 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2007-8-27 02:39 发表 5 F/ X- k( E0 `: g6 K/ v7 j/ E6 k4 C
+ a) e$ u& S$ D2 y% N1 F

) I! y& G$ q# L# b, ?& |1 \3 u迟下先啦!我宜家有好多嘢传紧去SB,今晚又要通顶了,搞QQ都唔好开得!种子都要停埋。
2 ^+ `% `4 q# t0 ~9 D. L

# V  A% ?5 }0 l$ a
  I: ~5 k$ [  i4 p/ f没有问题, 慢慢来, 多谢你先。
平常心 发表于 2007-8-27 14:19:32 | 显示全部楼层
点解吾BT,一直收吾到粤语版本,
唔知 发表于 2007-8-27 20:44:16 | 显示全部楼层
我打唔开第六集噶网址啊.......你地打唔打开啊??
jomalm 发表于 2007-8-27 21:18:01 | 显示全部楼层
第6集sharebig地址连接好像有问题啊, 打不可网页??
ninaomu 发表于 2007-8-27 21:19:50 | 显示全部楼层
down完第6集了,今次有三四十K,好开心~~~
ninaomu 发表于 2007-8-27 21:20:32 | 显示全部楼层
第6集SB空间今次亦都好难打开,不过打开了下载后,速度有三四十K
ninaomu 发表于 2007-8-27 21:31:09 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2007-8-27 02:39 发表
# V" q  n1 O2 e$ ?5 m+ x9 A% C' ]: Z

% z$ l0 A" |4 w- V迟下先啦!我宜家有好多嘢传紧去SB,今晚又要通顶了,搞QQ都唔好开得!种子都要停埋。
$ R+ z2 w$ }5 d& l: ?
传乜嘢咁紧要~~~? % v( S; O& A' O! _$ D$ r
发出来哦要
lyz4733 发表于 2007-8-27 22:11:01 | 显示全部楼层
顶过先,又来06集更新啰.
netasa 发表于 2007-8-28 00:29:00 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-8-27 21:31 发表
9 r' [- x4 I  p$ e
$ I9 f4 F! t" `# w$ o6 g( G传乜嘢咁紧要~~~?
9 H# a8 [8 [2 ?' I* |发出来哦要
) u: v9 F: X, r/ {# U7 m/ t

# ?! o1 K4 `9 }2 JSB相等同于以前嘅FF 上传慢到SHI !  传小小嘢都鬼咁耐!考虑紧换第D空间咯!
lyz4733 发表于 2007-8-29 19:44:14 | 显示全部楼层
又来07集了.多谢哂先.