[动漫讨论] 宫崎骏的动漫你看过多少!

doll 发布于2007-8-13 21:21 2730 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(19)人评论

doll 发表于 2007-8-13 21:24:41 | 显示全部楼层
Laputa81 发表于 2007-8-13 21:46:15 | 显示全部楼层
几乎都睇过晒~~~~$ ]+ r- c) W8 ?# Z) p4 ~
佢自己嘅作品同埋佢有份参与嘅就收藏咗D~~~
# v% {" K8 X" b  F高立的未来世界、天空之城、魔女宅急便、梦幻街少女、幽灵公主(LD版)、千与千寻~~~6 g# P; P  _5 O; {
TVB粤配嘅真喺颇难搵~~~
: b  q( ?5 J6 \9 t' N9 p: Y早期就揾到部分tvb粤配嘅VCD~~~% T0 V; j% q! i5 E
DVD嘅就唔见有咯~~~
% a% a0 g2 W5 e  \' H! z) F可惜可惜···········
yjb338 发表于 2007-8-13 22:22:29 | 显示全部楼层
全布看过晒!先看国语再看日文收藏粤语
7 @8 t( N: r' a1 v3 O8 p貌似求片7 V$ j7 N% u2 m8 H( M  q1 a9 ?; B

% |. g* Y& s. O- h[ 本帖最后由 yjb338 于 2007-8-13 22:24 编辑 ]
yongchang 发表于 2007-8-13 22:31:22 | 显示全部楼层
除左“再见萤火虫”“哈维尔的移动之城”之外都中意~ , `& T( ]& x6 ^* B* H
     ~~就得“邻居家的山田君”我未睇过~
kururu 发表于 2007-8-14 18:01:10 | 显示全部楼层
想体噶都体过晒咯~!
doll 发表于 2007-8-14 20:19:46 | 显示全部楼层
doll 发表于 2007-8-14 20:20:52 | 显示全部楼层
doll 发表于 2007-8-14 20:22:58 | 显示全部楼层
Laputa81 发表于 2007-8-15 08:27:27 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2007-8-14 18:01 发表 - |' b1 G7 E' P3 i: z5 M/ S" D" x
想体噶都体过晒咯~!

l6 H6 v3 E! A: O; x2 j$ j% A' z" }' G8 h' n4 O# b( }3 C
, H7 f) G5 w5 w0 @
4 N  C3 y/ z. t  [7 s
少见你嚟喱头啵~~~~
Laputa81 发表于 2007-8-15 08:28:06 | 显示全部楼层
原帖由 doll 于 2007-8-14 20:20 发表
7 z& H! n* D4 M+ ^1 B5 J羡慕!我都想收藏晒渠!可惜稳到就下悟到!

5 r) T! k! U, D4 l$ ^/ c8 b6 w0 m0 J  H2 [9 n# h, n. q

3 w3 b4 u+ {7 K& s7 b$ T
1 C* L# [: g; N6 ?; D& G6 l上网搜索嗄啰~~~! \+ x$ _9 P5 u

x8 r6 O7 Y6 G% @应该仲可以down得到
冰封精灵 发表于 2007-8-15 10:08:48 | 显示全部楼层
我觉得宫崎骏的啊动画现在是不怎么样,只是挂个大师的名而已,
12下一页