[社区发布] 问题!系米每下一次种子就收星梦!

doll 发布于2007-8-15 00:47 1865 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(7)人评论

Kiver 发表于 2007-8-15 16:29:06 | 显示全部楼层
原帖由 doll 于 2007-8-15 00:47 发表 * z' L$ T5 y7 E
系米每下一次就要扣星梦架!5 Q; M0 ?& Z: A6 P
! O  R4 {7 \) c! {
我比佐一次钱就只可以下一次咋!?/ z* [& h) ]0 e- ~

3 @4 o* b& Z4 ID星梦好难稳啊!每下一个种子就要20个!
% x; G$ Q) P+ O+ {7 d+ r2 Z0 q" A5 k0 x6 x8 p; w0 {
回复好多都得鸡水甘少!而且同一个种子下多次都要收钱!

: ^0 W) k5 h* t: R' X! O哪用20星梦甘多
, o0 O* @$ h  Y8 k同时除回复外还可以参加论坛的一些活动或建议取得更加多的星梦,我想问过你有没有留意过或参加过任一项活动呢`~
yjb338 发表于 2007-8-15 16:32:26 | 显示全部楼层
金钱 -72 星梦 肯定给人扣过啦!
aa173173 发表于 2007-8-15 17:54:55 | 显示全部楼层
有活动咩!& m7 O! ]- Z" m! A- ]0 d+ |
偶冇睇到!
huang 发表于 2007-8-15 18:20:32 | 显示全部楼层
不是有心人不 留也罢
Kiver 发表于 2007-8-15 20:02:24 | 显示全部楼层
原帖由 aa173173 于 2007-8-15 17:54 发表 ) o, D' _' K! [- o& l
有活动咩!- y) a  M0 d. n+ g
偶冇睇到!
9 E' T" F0 j+ k" n8 ^; q: X2 G
你地都吾会去睇固顶帖\短信通知\或公布区的信息公布
* [1 {: Y+ N3 Y, T+ z9 _& P+ [当然睇吾到啦~' v3 E- a* B& v- i; \- ~
6 {# w# T% Z. h+ P
这只是自己所致& x2 }) H8 q  U
吾怪得人
BMW 发表于 2007-8-15 23:06:17 | 显示全部楼层
哦!原来仲可以甘样
kuboking 发表于 2007-9-29 18:43:42 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-8-15 16:32 发表
( g5 U0 y! [- o/ n$ d4 W% x% E* g3 K金钱 -72 星梦 肯定给人扣过啦!

1 J" b& |: c, E& g. b3 n呵呵...肯定喺喇...唔會錯喇...所以叫你 哋唔好亂來喇..