[动漫讨论] 宫崎骏的动漫你看过多少!

doll 发布于2007-8-13 21:21 2735 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
纹缓 发表于 2007-8-15 10:09:53 | 显示全部楼层
看过天空之城,龙猫!!!!!哈哈!!!
钚再琞祢 发表于 2007-8-15 17:51:02 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-8-13 21:46 发表
6 y- g7 C5 e- Y" ~5 U, s& S几乎都睇过晒~~~~
5 L/ k8 e4 R5 ]! v1 n佢自己嘅作品同埋佢有份参与嘅就收藏咗D~~~
/ }2 o1 v- F+ N  s, G0 \; K高立的未来世界、天空之城、魔女宅急便、梦幻街少女、幽灵公主(LD版)、千与千寻~~~1 S1 v- N6 n  N% L0 t8 ^! d
TVB粤配嘅真喺颇难搵~~~, y3 z5 Z$ N& s; v
早期就揾到部分tvb ...
$ C# d$ k7 Z% D( S+ w4 o
: E& v9 ?4 T0 N4 `: i- O" V7 L
我都系啊!~只不过我有D系系T碟噶!~
Laputa81 发表于 2007-8-15 21:27:59 | 显示全部楼层
原帖由 钚再琞祢 于 2007-8-15 17:51 发表
5 A3 U0 o" O) x
* ~" `* k; c4 z$ Y, N3 p2 j, d; E- Q# j! ~8 ^
我都系啊!~只不过我有D系系T碟噶!~

' `$ J- S. \6 Y- c* |& B# w9 Y
% c7 ^# P7 ]* C7 T
: g% }( I, h6 \; ]$ Y/ `. J8 f# _) h! i0 m' g6 t; z0 \
我都喺~~~5 [; ~2 V: y) U3 ~2 l- L
虽然喺VCD嚟,不过喺TVB粤配嚟嘅~~~
% S9 z: k. \$ q0 q5 D净喺喱个都值噃············
) R# a5 N, i6 U6 r: s+ F幽灵公主喺LD嚟~~~
* x, T' i/ R- |可惜有D咿咖读唔到咁滞咯~~~
( p+ M: j! J. q! z1 x+ j( x惨啊·············
guixuanzi 发表于 2007-8-15 21:40:04 | 显示全部楼层
冇睇几多多炸.不过都几有兴趣
wackyz 发表于 2009-4-3 20:22:01 | 显示全部楼层
我应该睇的唔少

386661180 发表于 2009-4-3 23:18:41 | 显示全部楼层
最中意龙猫啦

nyyyyd 发表于 2009-4-4 12:56:29 | 显示全部楼层
想睇,不過搵唔到全套粵語版。

雪比 发表于 2009-4-4 13:17:22 | 显示全部楼层
看过不少,不过看得基本是日语版。4 u# m1 m3 B" o' v7 ]% _6 A

5 N% p+ r3 E. x7 t7 p粤语的就真是好少啦,因为都稳不到。