(TVB )怪醫黑傑克 [第3,27-61集+醫神危機][粵] [繁] [TV-RMVB]BY:MIX

jomalm 发布于2007-8-4 04:17 1856 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【動畫名稱】:怪醫黑傑克5 J5 {: @# W4 ~4 K4 h# @
【動畫大小】:2.88GB' Y, O# x, _; a1 s1 q; I; {: s
【動畫集數】:03,27-61全集+醫神危機. B: [. I7 D: g- s. \. l. y
【動畫格式】:RMVB
% w6 F% U3 Y  Y" H$ K0 J/ a【語音字幕】:繁體中文,
1 F6 j9 T" L9 J' C【發布時間】:2007/08/03
+ i) q( N2 U" [/ M【種子期限】:6種閃
5 E7 X5 M* |+ K! B2 {
* E* ?: n( A% [+ W8 a2 PBY:mix,28talk.com

怪醫黑傑克-rmvb.torrent

131.39 KB, 下载次数: 9, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(7)人评论

hikaruyin 发表于 2007-8-4 11:58:38 | 显示全部楼层
之前頭26頭都無下…
平常心 发表于 2007-8-4 12:37:58 | 显示全部楼层
前面RMVB有发布过,记吾起,特别是有没种?
ninaomu 发表于 2007-8-4 12:40:44 | 显示全部楼层
半个合集,支持下~~~~
leonfeng 发表于 2007-8-4 12:44:10 | 显示全部楼层
都係唔齊啊!26集之前果D點解只係得第3集嘅!?
- N: s/ S; M: l補返無果D先!其他嘅再等以後嘞!
mc238 发表于 2007-8-5 00:43:58 | 显示全部楼层
以前曾经出过1-25,依家喺27-61,点解冇咗第26集吖?
2 k0 R9 B3 v' b% b3 L唔该发埋上嚟喇
ozwufei 发表于 2007-8-5 15:35:31 | 显示全部楼层
实在太好啦,稳左好耐
herrylzm 发表于 2007-8-6 00:24:04 | 显示全部楼层
之前頭26頭都無下…