[其它更多] 叼死电信,线路更新都吾同通知我们这些客户

huang 发布于2007-7-26 16:12 717 次浏览 44 位用户参与讨论   [复制分享主题]
***电信,收钱就快,做野就慢,交迟几天钱就催命似的日追夜追,惊死人地走佬甘
5 b# i( l  H& R又吾知自已收得贵而且服务差,昨晚十二点就搞什么线路升级搞到宜家都未搞完,而且: I# k7 \9 y+ m; ]. F, i
搞时都吾用短信通知我们这些客户,电信广告就经常自动死出来,客户短信就一条都懒
. @) K9 l- O! ^+ [: G得发,什么世道,又经常搞些阴湿动作破坏我们下载和上传,可恶,今日我怒气冲冲叼了0 ^5 f9 G! i# Z" `! |
10000三次,本人昨晚十二点几就想叼电信的了,不过那时无人功服务,搞到昨晚N多野2 h  i+ E1 f8 m- [
无下完,你们下完的不要走佬那么快,做下种啊

已有(44)人评论

kiraljq 发表于 2007-7-26 16:17:05 | 显示全部楼层
啊~~H大叔唔好咁勞氣~~
ks128 发表于 2007-7-26 16:24:45 | 显示全部楼层
的确,电信系贵了好多
kiraljq 发表于 2007-7-26 16:26:58 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2007-7-26 16:24 发表 : D# m3 E: L1 |9 t
的确,电信系贵了好多

/ t8 d+ m6 a1 H( {& x5 V* N& O: P系噶啦~~~我系大學城度開啊~~2月底開噶~~點知佢就算我2月系第一個月啦~~
9 r4 g! k6 G; R. k: R無拉拉無左一個月啊~
嚣のЪ 发表于 2007-7-26 16:29:46 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2007-7-26 16:12 发表 1 O7 d0 d* m0 A5 |
***电信,收钱就快,做野就慢,交迟几天钱就催命似的日追夜追,惊死人地走佬甘$ J2 x* A2 C/ P( l9 h2 d2 ~
又吾知自已收得贵而且服务差,昨晚十二点就搞什么线路升级搞到宜家都未搞完,而且2 u) K1 C7 ^) ]+ ^6 v
搞时都吾用短信通知我们这些客户,电信广告就 ...

! _( Z/ R- P' V' ?% o乜甘火滚啊?! " V; L. n- @" l7 v1 k
礼貌D人地可能会受D...
ks128 发表于 2007-7-26 16:41:18 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-26 16:26 发表
5 K' K0 J$ Z" T8 a- x& N7 y" |) i% }4 ?" k. S! ~* G7 r6 m
系噶啦~~~我系大學城度開啊~~2月底開噶~~點知佢就算我2月系第一個月啦~~' T/ o4 b5 z7 u5 c  d( ?
無拉拉無左一個月啊~

) b* Z. d- z- D6 |. @: b% _我上次记得系10号前开的,我6号去结束距,点知又要交多个月先比结,话月尾先扣钱的,但我记得系一开始就已经扣了的,无奈只有又比多一个月钱,真系BT的,仲话我当月超的几日都要按日比埋钱先得,BT中的BT
kiraljq 发表于 2007-7-26 16:45:41 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2007-7-26 16:41 发表 # I; c: B. E: h
6 H. H1 \( f$ _. i0 t
我上次记得系10号前开的,我6号去结束距,点知又要交多个月先比结,话月尾先扣钱的,但我记得系一开始就已经扣了的,无奈只有又比多一个月钱,真系BT的,仲话我当月超的几日都要按日比埋钱先得,BT中的BT
! F$ O. v8 a& }
系啊~~佢開機就即開~~計費就1號計算的~~超J~~
ks128 发表于 2007-7-26 16:49:14 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-26 16:45 发表 0 a4 i& d8 |) e2 S, j

3 N, z5 P( ?* f系啊~~佢開機就即開~~計費就1號計算的~~超J~~

}( Y. U  V  D1 O( W$ @+ C% A7 X9 ]真系吾知距点计的,我有个同学包咗年,用吾晒,想话退钱睇得吾得,点知话包年要退就要交MODEM的200几纹,吾系就退吾到,真系明屈的
kiraljq 发表于 2007-7-26 16:54:20 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2007-7-26 16:49 发表
4 I8 z* ^2 Y" F' I" B2 t4 O6 S& J* n, e5 m! \
真系吾知距点计的,我有个同学包咗年,用吾晒,想话退钱睇得吾得,点知话包年要退就要交MODEM的200几纹,吾系就退吾到,真系明屈的
# @) z* F' [5 |% \. Y9 e
唉~你包左啊~佢邊肯退給你噶~~退都得噶~~咬你淡狼的~~問你還退唔退~~
Laputa81 发表于 2007-7-26 16:57:33 | 显示全部楼层
个标题有只字貌似激咗D啰········· ! ^" Y$ w0 y) y: n- ~+ _( f" T
. G* {  J% ^1 \+ z# |: `8 U
H生睇开D啦·········
% |5 H' w. G4 Y
6 J6 F8 w$ t, ^/ d( w8 z* ^电信喺咁衰咖啦,正一非洲和尚嚟~~~
4 v8 j2 ~: X' E: e$ ^8 R
" A$ v' G6 L9 b2 |$ u之前仲搞到我部机仲晒剧毒~~~~. M7 i; G! F/ c* A9 z
; N, Q& D5 C4 g* s# y; I
喺个垃圾拨号器上面放木马喺度·············: s1 J) @7 H+ Z% _0 t

8 e; l6 u5 D+ m* ?/ s* m搞到部脑乜毒都有咁滞············7 C) M4 u- ~3 X: \5 Z! }
+ i' a1 T. z7 D
如果我喱边唔喺无其他网络供应商嘅话~~~6 Z+ U; I4 b9 p1 I# m3 ^

8 q/ |5 ^* i0 L( H打死都唔用佢啊,服务厅嘅人态度又差~~~~~
ks128 发表于 2007-7-26 16:58:06 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-7-26 16:54 发表
9 m, s1 ^5 v* k. \1 v5 U/ g% x+ S; U% J9 U& J; H* |: o
唉~你包左啊~佢邊肯退給你噶~~退都得噶~~咬你淡狼的~~問你還退唔退~~
! u% G" L1 l* d0 V. M5 R1 F
以前在学校里,刚好考试完了就够期了
嚣のЪ 发表于 2007-7-26 16:59:50 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-7-26 16:57 发表
( {* V+ {3 L, D: d! t8 C% O4 y个标题有只字貌似激咗D啰·········
  l# U) q+ j7 C' O7 \% [) [9 [! y9 ]' S
H生睇开D啦·········
0 V1 f. @* ]7 N- {# `; [! e' R$ O) C7 m2 M3 v& E8 f: R: h, a5 [
电信喺咁衰咖啦,正一非洲和尚嚟~~~
) t8 M  m- f" }  v! m9 m/ g- i! Z7 W
之前仲搞到我部机仲晒剧毒~~~~
( X6 l3 s$ a* P% ]  I) t
& B6 C$ F9 F- y: `  c1 {喺个垃圾拨号器上面放木 ...
7 V  h5 K) k* |- O4 U% D5 y- w
非洲和尚?!乜家伙?!!
1234下一页