[漫画文学] [讨论]4代&鸣人既关系

不动明王 发布于2007-5-7 18:47 4773 次浏览 26 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
carzy1988 发表于 2007-7-5 05:30:20 | 显示全部楼层
<p>估係冇用的....邊大咁大條路啊...</p><p>俾你地估到就唔好睇啦2....</p>
顶你 发表于 2007-10-26 15:38:07 | 显示全部楼层
你这个都几有琳头喔!!!!!
ninaomu 发表于 2007-10-27 20:06:47 | 显示全部楼层
漫画已经证实咗波风皆人(四代)和漩涡玖辛奈是鸣人的父母(第367话),至于关于二人仍否生存或现有的角色哪两个是他们的分析全属同人创作
bababall 发表于 2007-10-28 15:17:56 | 显示全部楼层
网上流传系父子,我觉得都系
bababall 发表于 2007-10-28 15:19:18 | 显示全部楼层

回复 #12 jialiang 的帖子

暂时未有,不过迟早都会超过~~~~
Don 发表于 2007-10-28 23:56:33 | 显示全部楼层
漫畫已經講到啦,4代同鸣人係父子啊嘛!~
kainlaw 发表于 2007-12-18 14:54:19 | 显示全部楼层
火影我要等出左END我先至睇~~~我念仲有排等呀~~~
leafir 发表于 2008-1-4 00:30:31 | 显示全部楼层
乐观估计,火影起码可以连载10年,即到2011年
( B4 F5 {- }2 V5 L4 P/ F; w4 i+ k& s不会吧,连载10年,到2011年?
$ c3 K( X* h0 }' P不过也是有可能的,很多卡通都超过十年的,
桜呗` 发表于 2008-1-5 14:04:05 | 显示全部楼层
如果想知,就要去日本问下作者咯,嘻嘻
Umiko 发表于 2008-1-5 17:05:32 | 显示全部楼层
原帖由 桜呗` 于 2008-1-5 14:04 发表
. g- B# z) R# m如果想知,就要去日本问下作者咯,嘻嘻
# V2 w/ c1 V  D( ?5 @4 O
) M. U; a. _, K$ V5 e
依家都已經知道鳴門同四代的關係,期待佐助同他哥哥的結果!!!!
abc-like 发表于 2008-1-5 20:52:16 | 显示全部楼层
都唔知邊個四袋??
Laputa81 发表于 2008-1-7 13:43:26 | 显示全部楼层
漫画已经讲咗啦~~~
4 i& d2 c7 v5 |# F
) O7 [0 i$ A( r  Z; F% Jnaruto喺第4代个仔嚟~~~