[求助]请帮拖~!蜡笔小王国ED的名字!

不动明王 发布于2007-5-7 00:59 2783 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(18)人评论

eay 发表于 2007-5-7 01:12:43 | 显示全部楼层
吾系话吾帮你!!不过你甘做又真系吾岩规矩啊!
415067047 发表于 2007-5-7 01:51:01 | 显示全部楼层
咩规矩啊???
天馬賢三 发表于 2007-5-7 01:56:34 | 显示全部楼层
<p></p><p>甘呢类型嘅贴应该系边度发啊?</p>
eay 发表于 2007-5-7 01:56:56 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>415067047</i>在2007-5-6 17:51:01的发言:</b><br/>咩规矩啊???</div><p>你仲好意思问我!!你自己吾睇版规噶咩?</p>
不动明王 发表于 2007-5-7 01:59:55 | 显示全部楼层
<p>请容许我讲一句.....每日1点我已经点左好多次....我都系稳吴岛求助贴应该系边道发....</p><p>我知道系道发系有D问题...甘我系米应该去灌水区发??</p>
7 U* z6 h$ ]! h- n& y( i- t

8 j$ t$ b) g! @+ f3 ]! v4 \( L
ninaomu 发表于 2007-5-7 02:25:23 | 显示全部楼层
<p>如果楼主你系求歌,就请在本版区发小字报求助</p><p>好似依家咁净系求个歌名,就请改下个贴子标题,以令意思表达得更清楚,唔系就好易引起误会,到时有咩冬瓜豆腐就唔系几好啦。。。</p>
Laputa81 发表于 2007-5-7 02:29:12 | 显示全部楼层
<p>帮你唔到~~~</p><p>OP就知道·······</p>
ks128 发表于 2007-5-7 02:44:59 | 显示全部楼层
开个求组帖固顶就好啦
不动明王 发表于 2007-5-7 03:00:39 | 显示全部楼层
<p>甘样得喇呱~~~~????</p><p>我要歌名啊~~~~~~~~好难稳啊~~~~~~就连ED既MV都无写到歌名系乜.....一首甘悠扬~甘舒服~甘富有感情既歌....点可以无名嘎~~~~~~~~~~~~~~~~</p>
ninaomu 发表于 2007-5-7 03:17:50 | 显示全部楼层
<p>自己睇“插入曲”果度吧,唔识打。。。

<br/>PS:又发现竹内顺子个名,睇来佢嘅出声率真系好高哦~~

<br/></p>
不动明王 发表于 2007-5-7 03:43:52 | 显示全部楼层
个名我都睇过.....乜原来就系片尾曲啊?成个名都系????都好长喔......
12下一页