[原创]機動戰士特種命運之自由的代价DVD转RMVB粤语版

huang 发布于2007-4-30 06:02 2570 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p><font color="#ff0000">=20][hide] <font color="#ff0000" size="7"><font color="#000000" size="3"> XIYkSOJl.torrent (22.79 KB, 下载次数: 13)

已有(9)人评论

tandong 发表于 2007-4-30 06:15:24 | 显示全部楼层
<p>搞几次先修正左,H版,小心个硬盘啊!</p><p>H版,同你搞定左啦,你又搞?又吾得喇!</p>
% l9 I1 |8 `2 E: ?# F6 t

& z6 D0 a4 R4 v$ a% u3 N
jinguang 发表于 2007-4-30 06:25:00 | 显示全部楼层
还没有看过,下来看一下.
黄金勇者 发表于 2007-4-30 06:29:20 | 显示全部楼层
<p>哇..正!多谢晒分享..</p>
YM 发表于 2007-4-30 06:59:01 | 显示全部楼层
呢一集係第幾集來的
Laputa81 发表于 2007-4-30 07:09:26 | 显示全部楼层
<p>未睇过~~~</p><p>准备Down嚟睇······</p><p>Down完会做种咖喇~~~</p>
櫻淘子 发表于 2007-4-30 07:16:39 | 显示全部楼层
<p>劇場版第四部..粵語版??係眞唔係呀!?</p><p>有第四個.冇理由冇1 2 3 咖喔~~~第三我down咗個日文冇字幕...刪咗~~</p>8 Q9 t1 z  `' N  T) s
1 E9 W4 q+ P6 }. z5 w1 q
唔知 发表于 2007-4-30 07:33:56 | 显示全部楼层
好似未听过呢个名噶???
ny2008 发表于 2008-5-7 00:00:34 | 显示全部楼层
smallsmal 发表于 2008-5-14 21:29:10 | 显示全部楼层
剧场版还是连续版啊?睇个名好似几得吓