[其它更多] [转帖]网友自制月历桌面!帅~~!!!

shirley19 发布于2007-1-17 08:55 1663 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]

[转帖]网友自制<死神>月历桌面!帅~~!!!

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>
: I( {* ~5 F& q- H3 C% [- ~

$ V0 T9 m% o# C& l* H+ q: z

已有(14)人评论

shirley19 发表于 2007-1-17 09:04:20 | 显示全部楼层
<p>此乃转帖...作者好似叫...红咩咩咩(渠个名唔记得左)</p><p>本人系极度多谢渠既......死神啊!!!</p><p>我一睇到D月历就找包收下了.....移加一开机.........就夹到渠....呵呵!!!</p>
蕾米莉亚 发表于 2007-1-17 09:26:27 | 显示全部楼层
我都自己做左个蔷薇少女噶日历。。。。不过系1---12月噶。。。。
zhongping 发表于 2007-1-17 18:01:07 | 显示全部楼层
<p>我觉得这样的月历没什么用</p>
sanji412 发表于 2007-1-17 18:21:41 | 显示全部楼层
几好睇啊,5错5错,如果有海贼王就中好添,只因我都系中意海贼王多D
Laputa81 发表于 2007-1-18 08:12:26 | 显示全部楼层
<p>整得都几好吖~~~</p>
蜜枣ing 发表于 2007-1-18 20:01:54 | 显示全部楼层
小白滴说..支持啊..
jozone 发表于 2007-1-18 23:46:57 | 显示全部楼层
个日历甘细,点睇啊...
lion9771 发表于 2007-1-19 05:34:08 | 显示全部楼层
<p>弄得还不错,建议发去贴图区~~</p><p>PS:LZ貌似是BLEACH的忠实FANS啊</p>
yjb338 发表于 2007-1-19 06:24:53 | 显示全部楼层
我喜欢啊!!!楼主你点解吾到我个区发咧!!我肯定有奖励~~~
yjb338 发表于 2007-1-19 06:25:58 | 显示全部楼层
不过依家迟咗!~~
shirley19 发表于 2007-1-20 10:02:28 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>jozone</i>在2007-1-18 15:46:57的发言:</b><br/>个日历甘细,点睇啊...</div><p>发图上来就系甘罗~~~~~~~~~~~!!!</p><p>不过...DOWN了下来...绝对可放桌面的~!!!</p>
12下一页