[粤漫资讯] [分享]1986~2002年翡翠台播放过的所有动画片名单

Kiver 发布于2006-10-18 17:13 179763 次浏览 1015 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
imiswwf 发表于 2006-11-16 00:53:42 | 显示全部楼层
可以说98年开始的我才喜欢看的``有二部我很喜欢睇的`
vskenying 发表于 2006-11-16 05:04:35 | 显示全部楼层
<p><font color="#f709f7" size="4">楼主,有无本港台的名单啊?有几套本港台的旧动画想睇返又唔记得叫咩名哦.</font></p>
many 发表于 2006-11-18 21:54:32 | 显示全部楼层
<p>好啊,大力支持啊一定要睇,五睇阿个都颠咖啦,大把我都好中意噶</p><p>&nbsp;</p>
asd941366 发表于 2006-11-19 00:10:47 | 显示全部楼层
我想要TVB的超时空少年!!谢谢!!
sinkensou 发表于 2006-11-19 22:17:40 | 显示全部楼层
唔知有幾多套可以再睇返呢? 我好想睇返至尊勇者丫, 好正!!
懒懒闲 发表于 2006-11-21 22:11:48 | 显示全部楼层
静系想睇踢出我天地咋,5知几时先可以去下载呢
diaokeke 发表于 2006-11-23 05:36:07 | 显示全部楼层
强啊~~~多到睇到眼花~~~~好勤力~~~怀念以前D卡通片~~~
櫻淘子 发表于 2006-11-23 20:06:27 | 显示全部楼层
<p>好犀利呀~~</p><p>好想睇返以前嗰啲動畫片呀隂功~~好懷唸呀~~</p>
14IM 发表于 2006-11-26 01:14:34 | 显示全部楼层
<p>好怀念啊!5555555555555555</p><p>又好多部记得名字啦!又图参考就好啦!</p>
14IM 发表于 2006-11-26 02:52:40 | 显示全部楼层
<p>有一部动画系讲一个世界比一道墙分成两边,然后主角门到了墙得另一边,其中有一个人后来长出了一对翼!!!!!!!!!</p><p>好想睇翻啊!但吾记得叫咩名啦!</p><p>求各位救助!!!!!!!!</p>
nikeend 发表于 2006-11-26 09:41:31 | 显示全部楼层
<p>童年看的,最记得就是行运超人!!超想看粤语的~~</p>
nikeend 发表于 2006-11-26 09:44:44 | 显示全部楼层
超级想念粤语版的行运超人啊~~有无得下载啊??