[原创]Keroro军曹大电影TVB版预告片Cosplay超人

Nekki 发布于2006-9-11 04:18 2941 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>Keroro小队:KeroKeroKero...<br/>旁白:蓝星侵略大作战开始啦!<br/>Keroro:蓝星系属于我地咖!<br/>旁白:你话系就系咖啦?!<br/>旁白:《Keroro军曹大电影》<br/>字幕:最邪恶侵略者Kiruru打到黎<br/>Keroro:冬树大人,我地个身度多咗个交叉吖!<br/>Keroro:我地唔会放弃呢个有高达模型的星球咖!<br/>Keroro:合力砌低新的侵略者!<br/>字幕:友情的考验<br/>字幕:靓女Mirara加入战斗<br/>旁白:Keroro巨大化登场<br/>Keroro:等我收拾你啦!<br/>旁白:《Keroro军曹大电影》<br/>字幕:7月27号登场</p><p>
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
</p>
, r  f2 W; g+ Z
! [6 A, U# G% E

已有(21)人评论

gal 发表于 2006-9-11 04:39:23 | 显示全部楼层
<p><u><font color="#ff0000">太感谢了</font></u></p>
enjoysi 发表于 2006-9-11 04:39:38 | 显示全部楼层
感系几时有粤语版先拉?
youxiwang 发表于 2006-9-11 04:41:57 | 显示全部楼层
好想睇粤语版啊~~~~~
luck0122 发表于 2006-9-11 05:46:41 | 显示全部楼层
哇~來體體先拉~甘就要~
易廿一 发表于 2006-9-11 06:03:47 | 显示全部楼层
<p>Keroro小队:KeroKeroKero...<br/>旁白:蓝星侵略大作战开始啦!<br/>Keroro:蓝星系属于我地咖!<br/>旁白:你话系就系咖啦?!<br/>旁白:《Keroro军曹大电影》<br/>字幕:最邪恶侵略者Kiruru打到黎<br/>Keroro:冬树大人,我地个身度多咗个交叉吖!<br/>Keroro:我地唔会放弃呢个有高达模型的星球咖!<br/>Keroro:合力砌低新的侵略者!<br/>字幕:友情的考验<br/>字幕:靓女Mirara加入战斗<br/>旁白:Keroro巨大化登场<br/>Keroro:等我收拾你啦!<br/>旁白:《Keroro军曹大电影》<br/>字幕:7月27号登场</p>
易廿一 发表于 2006-9-11 06:04:50 | 显示全部楼层
<p>Keroro小队:KeroKeroKero...<br/>旁白:蓝星侵略大作战开始啦!<br/>Keroro:蓝星系属于我地咖!<br/>旁白:你话系就系咖啦?!<br/>旁白:《Keroro军曹大电影》<br/>字幕:最邪恶侵略者Kiruru打到黎<br/>Keroro:冬树大人,我地个身度多咗个交叉吖!<br/>Keroro:我地唔会放弃呢个有高达模型的星球咖!<br/>Keroro:合力砌低新的侵略者!<br/>字幕:友情的考验<br/>字幕:靓女Mirara加入战斗<br/>旁白:Keroro巨大化登场<br/>Keroro:等我收拾你啦!<br/>旁白:《Keroro军曹大电影》<br/>字幕:7月27号登场</p>
jac2jac2 发表于 2006-9-11 06:08:13 | 显示全部楼层
keroro movie on tvb
huang 发表于 2006-9-11 07:43:54 | 显示全部楼层
<p>几时会有粤语版哩</p><p>想睇呀</p><p></p>
lyz4733 发表于 2006-9-11 15:04:06 | 显示全部楼层
<p>好啊,甘快秒有。</p><p>支持下先。</p>
狐狸 发表于 2006-9-11 20:00:33 | 显示全部楼层
<p>Keroro:我地唔会放弃呢个有高达模型的星球咖!<br/>Keroro:合力砌低新的侵略者!</p><p>我真系好中意呢两句话</p>
leonfeng 发表于 2006-9-12 00:42:39 | 显示全部楼层
我只想睇下個廣告啫!
12下一页