十二星座開心排名

jby94 发布于2006-8-24 02:25 893 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
第1名 雙第1名 雙子座 最叻講甜言蜜語,又多新款去?人開[ 第2名 天秤座 最識搞浪漫氣氛去討好情人. 第3名 雙魚座 柔情似水是他逗人的拿手好戲. 第4名 獅子座 會買名貴物品同安排好節目去逗情人. 第5名 人馬座 幽默,能令情人哈哈大笑第6名 金牛座 會用美食去逗對方高興第7名 白羊座 對情人幾慷慨,不過冇乜心思第8名 水瓶座 雖然較自然,但偶爾都會為對方製造驚喜第9名 天蠍座 雖然溫柔又細心,但唔會刻意去討情人歡心第10名 巨蟹座 把感情埋在心,好少耍花招逗情人第11名 處女座 好鬼含蓄,唔會做d咩去?人第12名 山羊座 悶蛋一名,唔識?人開心

已有(10)人评论

quill 发表于 2006-8-24 02:35:17 | 显示全部楼层
<p>第8名 水瓶座 雖然較自然,但偶爾都會為對方製造驚喜</p><p>惊喜到吓死</p>
benzhu 发表于 2006-8-24 02:41:58 | 显示全部楼层
<p>第10名 巨蟹座 把感情埋在心,好少耍花招逗情人</p><p>又唔多觉咯`</p>
Laputa81 发表于 2006-8-24 03:00:33 | 显示全部楼层
<p>第12名 山羊座 悶蛋一名,唔識?人開心</p><p>闷蛋·········</p>
wei 发表于 2006-8-24 03:24:58 | 显示全部楼层
<p>第9名 天蠍座 雖然溫柔又細心,但唔會刻意去討情人歡心</p><p>我好识氹人开心咖!</p>
jczcyx 发表于 2006-8-24 03:36:16 | 显示全部楼层
第1名 雙子座 最叻講甜言蜜語
ayimei 发表于 2006-8-24 03:38:13 | 显示全部楼层
第6名 金牛座 會用美食去逗對方高兴...
Laputa81 发表于 2006-8-24 03:52:49 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>jczcyx</i>在2006-8-23 19:36:16的发言:</b><br/>第1名 雙子座 最叻講甜言蜜語</div><p>都好准啵!!!!</p>
ggoggo 发表于 2006-8-24 04:06:15 | 显示全部楼层
<p>第3名 雙魚座 柔情似水是他逗人的拿手好戲.</p><p>乜我咁噶?</p>
ddmama 发表于 2006-8-24 16:43:31 | 显示全部楼层
<p>第2名 天秤座 最識搞浪漫氣氛去討好情人.</p><p>&nbsp;</p>
悠悠你心 发表于 2006-8-24 20:38:14 | 显示全部楼层
<p>第5名 人馬座 幽默,能令情人哈哈大笑第</p><p>N多星座讲说都话人马幽默,但我唔觉窝~</p>