[每日闲聊] 历史上嘅今日 6周年啦!发个贴庆祝下先!(数字上嘅)

netasa 发布于2010-7-8 05:21 1458 次浏览 27 位用户参与讨论     [复制分享主题]
  数字上   今日小弟在此混了6年咯! 对左我咁耐大家辛苦咯!  各位姐姐妹妹哥哥弟弟同埋果D...... 咳咳! 多谢你地照左我咁耐!! 唔知讲咩好添!! 求其啦,唔讲了。希望D旧长老浮上嚟水面一下,等小弟知你地还健在!!  另外有边位同学对小弟有意见就宜家提,大赦之日有咩唔怕讲噶!主会宽恕你嘅!我会唔会咁就唔知咯!(当然我想听赞多过弹! )             另外,枫枫又好K社又好,有无个论坛老屎忽奖(派利事)过我咁阿!

评分

kevinchan + 80 畀封大利是你,敬老吖嘛

已有(27)人评论

kental 发表于 2010-7-8 06:24:02 | 显示全部楼层
坐SF!顺便恭喜恭喜,netasa你系度贡献甘多,肯定大赞!

panzcheng 发表于 2010-7-8 06:59:12 | 显示全部楼层
支持下老饼先~~楼主啊~~龙珠GT噶爱子配音停左好耐了~有时间可唔可以传埋距啊!!前过排无物时间~喳一声感就过左期了!!小弟只收左20集~可唔可以麻烦你发比我或者传过嘞
3 M3 m, v7 A$ \9 n! w6 C7 T+ sPs:第9 10 21 22集无左噶??

tandong 发表于 2010-7-8 08:20:38 | 显示全部楼层
难得啊,难得老饼6周年番来透透气!个D1234姑良,不会回良家了!

huang 发表于 2010-7-8 08:38:51 | 显示全部楼层
偶不知算不算老饼了

netasa 发表于 2010-7-8 09:31:51 | 显示全部楼层
支持下老饼先~~楼主啊~~龙珠GT噶爱子配音停左好耐了~有时间可唔可以传埋距啊!!前过排无物时间~喳一 ...; Y  n1 B+ X2 U$ ~- q
panzcheng 发表于 2010-7-8 06:59

! P5 G- Z+ a& Q5 |6 s& w) B7 v* m7 K& X

! U3 O" `4 c+ K* @: C$ l    放心,一定完成埋嘅,其实都上传完咁济了。只不过64集嘅连接一个个贴好麻烦!等我个ID升级到5级时共享整个目录一次过发方便好多。3 g6 o2 j- ?9 T$ M+ \" N4 `

% c- \" f) j% y21同22集由于年代久远我家嘅VCD碟读碟困难中,正想办法处中。 其他都已经上传完成,永久保存所以可以慢慢下。过期只要续就是了!" a8 |% M' G8 s" u

Y4 i8 ^3 G/ }) J' x
6 t$ [8 ~3 U( n' H5 H4 C顺便借此楼讲埋圣斗士嘅配音文件也一样待遇。(不过未上传完成) 免得各位再问了。% s0 E# W$ U* S, D2 q2 o

( h1 q4 z2 N- \* F1 F- k' p2 pPS:我距离5级还有几分之嘛,再等等就好!

netasa 发表于 2010-7-8 09:35:30 | 显示全部楼层
偶不知算不算老饼了
/ y0 X+ u/ H$ {! H4 Chuang 发表于 2010-7-8 08:38

, k  x# D3 s3 N5 o) {+ [6 I
5 s& _4 T9 d+ Z- ]3 h5 X( @* s) I% e& B7 N+ V
    印象中你都换左成4个头像有多咯!!!

netasa 发表于 2010-7-8 09:40:44 | 显示全部楼层
难得啊,难得老饼6周年番来透透气!个D1234姑良,不会回良家了!" h# l$ @  @+ u! G3 v
tandong 发表于 2010-7-8 08:20

% V: g% Q, u& S/ M* D$ f( F, f' E$ d: a: M9 p, V
/ |" Z5 Y2 z4 A4 y/ I& L
    唔舍得你依只球球嘛!!     话时话,你讲果D1234姑娘係指........     

help6288 发表于 2010-7-8 12:17:30 | 显示全部楼层
我是新手多多指教

timaousi 发表于 2010-7-8 12:26:03 | 显示全部楼层
嘩!6周年!LZ厲害啊!我霖系粵漫社都沒幾多位夠你老字號啦!

迪格斯 发表于 2010-7-8 12:28:57 | 显示全部楼层
恭喜楼主又可以迈向一个新的里程碑

Kiver 发表于 2010-7-8 13:04:32 | 显示全部楼层
数字上   今日小弟在此混了6年咯! 对左我咁耐大家辛苦咯!  各位姐姐妹妹哥哥弟弟同埋果D......  ...- w' ~2 V5 q+ [* e2 k! R, m
netasa 发表于 2010-7-8 05:21

' I* H) _( z/ A% c2 n* W. R5 _( \4 g3 F" M2 R( ]' x. V
* X! E4 t6 R2 Y) A- U+ c, J
    吾经吾觉6年咯~~

123下一页