[求助]有无人知道边度有呢几集动漫下载啊?

沙鸥梦 发布于2006-7-4 01:51 677 次浏览 4 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>一部 已经好耐 噶 动漫&nbsp; 个 名 好似 叫 《超级发明小子》或《超级发明BOY》 噶(广东话配音)</p><p>大概4 年前 系&nbsp; TVB 噶 至叻小人类&nbsp; 下午 4 点半&nbsp; 播 过噶&nbsp; ,&nbsp; 个 男主角 吾记得叫咩名, 但 个女主角&nbsp; 就叫 《天使》噶 女 机器人,&nbsp;&nbsp; 男主角&nbsp; 身边&nbsp; 有个 机器人 可以变 部 摩托车 噶。</p><p>边个 知道&nbsp; 呢 部 动漫&nbsp; 边度 仲有得 下载啊&nbsp; , 知道 噶 请 话声比我知 。</p><p>仲有 就系&nbsp; 边个知道&nbsp; 《热血最强》噶 广东话 版&nbsp; 全集 边度 有得下载啊 </p><p>我稳 佐 好耐 都稳 吾到 , 知道 噶 顺便 话声比我知 拉~!</p><p>&nbsp;</p>[em03][em03][em03][em03][em03][em03]

已有(4)人评论

卖血上网 发表于 2006-7-4 03:17:52 | 显示全部楼层
<p>好次无睇过窝!</p>
Laputa81 发表于 2006-7-4 03:24:03 | 显示全部楼层
<p>4年前嘅就帮你唔倒嘞!!!</p><p>个时都唔得闲睇电视啊·······</p>
boboxian 发表于 2006-7-4 03:25:23 | 显示全部楼层
睇过,现在记得一点点内容,不过吾好意思。我吾知边有得下。
沙鸥梦 发表于 2006-7-5 01:17:26 | 显示全部楼层
<p>有人知道噶&nbsp; 请 回一下 帖 啊 </p><p>我好想要</p>