[新闻资讯] [讨论]06年亚姐真是惨啊~~~

hery 发布于2006-6-28 00:20 1821 次浏览 55 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>亚视《2006亚洲小姐竞选》20日于深圳举行“中国大陆赛区海选”选拔赛,20位大陆佳丽分别穿上三点式泳衣示人。这批佳丽中,绝大部分身材都不错,但可惜却美貌欠奉,更甚的可以用丑来形容。 </p><p>&nbsp;</p><p>  幸好当中有三几名样子较“标青”,不过却瘦得似饥民一样;综合而言,这20位大陆佳丽的姿势及尊容,绝对媲美惊慄三级片,其吓人程度令人发毛。</p><p></p><p>&nbsp;</p><p></p>

[讨论]06年亚姐真是惨啊~~~

<br/>

<br/>

<br/>

已有(55)人评论

Laputa81 发表于 2006-6-28 16:58:04 | 显示全部楼层
睇倒D图真喺·····好嚇人!!!!
mkfmky 发表于 2006-6-28 17:07:57 | 显示全部楼层
一年不如一年....
lqyy2k 发表于 2006-6-28 17:26:59 | 显示全部楼层
唉.......真是失败.......甘都算是选美????
tandong 发表于 2006-6-28 17:53:36 | 显示全部楼层
猪扒大竞选!!
hery 发表于 2006-6-28 18:03:27 | 显示全部楼层
<p>其实05年个届就唔错~~~比港姐靓~~~</p><p>~~今届真是唔知其他国家个会唔会好DD~~~</p><p>&nbsp;</p>
hblpzy 发表于 2006-6-28 18:04:41 | 显示全部楼层
<p>可以上一盘猪扒了,不是吗?</p>
Laputa81 发表于 2006-6-28 18:15:33 | 显示全部楼层
<p>一年差过一年!!!</p><p>越嚟越无兴趣睇········</p>
huang 发表于 2006-6-28 18:56:45 | 显示全部楼层
<p>唔系嘛</p><p>一定做左手脚计</p><p>果D甘架人都入到去</p><p></p>
youxiwang 发表于 2006-6-28 19:01:21 | 显示全部楼层
唔系挂,咁差~~????!!!!
banny77 发表于 2006-6-28 19:17:34 | 显示全部楼层
<p>我一向都吾睇亚姐...港姐依家都少睇啦..因为越黎越吾靓..</p><p>哗...甘都有得去参选呀..甘我都得啦..距地个样仲靓过我...我都可以岩岩入到参加挂..</p>
boboxian 发表于 2006-6-28 21:50:28 | 显示全部楼层
水平的确……,我想我变性去都友机会赢。
12345下一页