[生活百科] [讨论]宠物中心问题请教高手~~~

hery 发布于2006-5-29 05:11 854 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>今日趁大吉打左三件要鉴定个装备,不过唔知大吉野时段鉴定是最好(因为在大吉鉴定试过是垃圾),</P>0 c* |3 f: J( @! F: \
<P>请教宠物高手咯~~~~~~</P>
8 ?5 ~/ `. K6 z% T8 ~, e5 {8 u2 M7 P: c4 h* T# s( e" g& I7 |

已有(11)人评论

Demon 发表于 2006-5-29 05:26:43 | 显示全部楼层
好似几时鉴定数值都一样,打出哩个阵就定左~
chansun 发表于 2006-5-29 06:16:58 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>hery</I>在2006-5-28 21:11:19的发言:</B><BR>
" T- X! v/ A/ P% @4 ~; v<P>今日趁大吉打左三件要鉴定个装备,不过唔知大吉野时段鉴定是最好(因为在大吉鉴定试过是垃圾),</P>9 Q  `( j. N4 J: k
<P>请教宠物高手咯~~~~~~</P><BR></DIV>  j2 `) o, ?: x3 T$ i! d8 I  Z
<P>  
! Z9 s+ t+ D) S+ v$ ]9 q" g' Z<P>绝对系打出来果下就定左型噶啦!!!
9 D  `- H& a' }- d3 C& y) Z4 b<P>你大凶打出来大吉罗去鉴定都一样系垃圾来噶!!!
) T5 `$ N- i5 f0 n! J& [, s# |<P>我一般系大吉打出来就即刻去鉴定噶了!!!</P>
hery 发表于 2006-5-29 08:08:50 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-5-28 22:16:58的发言:</B><BR><BR>
8 C9 G$ n" d9 b6 p<P>  <BR>! ]- @4 f  w! d; B4 a
<P>绝对系打出来果下就定左型噶啦!!! <BR>* \& ]# A* u  W* w, k- D
<P>你大凶打出来大吉罗去鉴定都一样系垃圾来噶!!! <BR>3 U* p' ?2 J3 m5 f
<P>我一般系大吉打出来就即刻去鉴定噶了!!!</P></DIV>; o; U* w# y4 `' O* f8 \9 |
<P>不过我都是大吉打出来大吉鉴定咯~~~一样是垃圾~~~~~ 1 T6 D3 r& G* o$ f! G& x5 Q
guixuanzi 发表于 2006-5-29 08:15:28 | 显示全部楼层
我觉得中吉拿去监就最好,,,因为次次我都在中吉监到好也,,,大吉次次都垃圾,,吾信自己试下
mc238 发表于 2006-5-29 10:20:46 | 显示全部楼层
好难讲,都喺随机性嘅.
星幻 发表于 2006-5-29 16:05:06 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Demon</I>在2006-5-28 21:26:43的发言:</B><BR>好似几时鉴定数值都一样,打出哩个阵就定左~</DIV>
# W" ^% ]0 g2 i0 ]% Z( ~<P>同感`````````估计 是真理</P>
mfgpx 发表于 2006-5-29 17:47:43 | 显示全部楼层
我都觉得中吉比大吉好。
香织公主 发表于 2006-5-29 18:18:41 | 显示全部楼层
<P>哦。。。學到嘢。。。。</P>
hery 发表于 2006-5-29 19:54:20 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>guixuanzi</I>在2006-5-29 0:15:28的发言:</B><BR>我觉得中吉拿去监就最好,,,因为次次我都在中吉监到好也,,,大吉次次都垃圾,,吾信自己试下</DIV>
& ?3 D* P  W' g' U2 t/ S1 ^<P>甘我试试睇~~~</P>
心灵药水 发表于 2006-5-30 05:05:45 | 显示全部楼层
点解我咩时候打出来去坚定都系垃圾呢..................天啊!!!!!!!!!
Laputa81 发表于 2006-5-30 18:53:10 | 显示全部楼层
<P>怀疑喺打出嚟就已经定咗属性!!!!!!</P>
' @! U! `% S' ]6 m) L% }$ @<P>鉴定喺呃钱使嘅!!!!!!!</P>/ s  N* H- f* V8 ^/ e& D
<P>不过最好都喺响大吉鉴啦········</P>