[生活百科] [讨论]哩度有没人钟意睇韩剧咯???

hery 发布于2006-6-17 06:14 1255 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
5 E# q8 L. Q4 g: ]' D; d
<P>哩排追紧一部韩剧华娱同ATV都有播,华娱叫《最后之舞》,ATV叫《与你共舞》,感觉几好睇,有没人睇过啊????</P>
. @" R$ q! z6 e  K) t3 U/ b& q) s  k2 L: @2 D
<P>(最好介绍下边度有种啦~~~国语粤语都得)</P>$ L/ o6 \4 v0 P" P6 J9 F& e
! Y! F. S$ ]; F" \; D/ L

3 K3 i  \* r6 |2 E  {

已有(18)人评论

jczcyx 发表于 2006-6-17 06:29:28 | 显示全部楼层
<P>嗰D咁嘅韩剧爱情片睇到要生要死咁...</P>
: x; s! w$ X  A! n" f5 j; L$ x<P>顶佢唔顺~</P>
lion9771 发表于 2006-6-17 06:53:25 | 显示全部楼层
都是贫富悬殊,不然就是失散多年的亲人,不然就患癌症~~总是这些,千篇一律的东西我才不感兴趣~~
huang 发表于 2006-6-17 06:57:18 | 显示全部楼层
<P>唯一感兴趣的韩剧就是ALL IN</P>* I& _: O# U6 t; {# s
<P>其他一点兴趣都无</P>
quill 发表于 2006-6-17 10:08:18 | 显示全部楼层
<P>我第一次看的叫~~~蓝色生死恋罗~~</P>
% q- s5 J; t: ~' y- i<P>因为印象深啊,而且对我来讲好大感触~~~</P>; u1 j1 Z7 ^1 c/ g! O) C9 T
<P>所以~~~其实对韩剧无咩特别偏爱啊</P>
chansun 发表于 2006-6-17 10:12:33 | 显示全部楼层
<P>我睇过唯一觉得好睇既就系“浪漫满屋”。</P>
- n/ x. V* o9 e1 M) m<P></P>
moschino 发表于 2006-6-17 11:13:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-6-17 2:12:33的发言:</B><BR>
( h8 Y3 t5 A7 J/ b& d' N<P>我睇过唯一觉得好睇既就系“浪漫满屋”。</P>
6 i& L7 \4 u7 p7 `) t1 U8 Y<P></P></DIV>  ^0 @% X$ D$ X# w! L3 A, H& k1 i
<P>同意啊!!!!!!仲有,<豪杰春香>都几好睇,几好笑~!</P>
ikuyori 发表于 2006-6-17 12:06:33 | 显示全部楼层
<P>韩剧</P>
3 Q! q2 a- L3 B. m<P>少睇</P>
: g* g9 R$ x4 M$ a<P>我睇日劇</P>
lion9771 发表于 2006-6-17 13:55:13 | 显示全部楼层
日剧大多偶像剧~~韩剧我好耐只前提过一两部,发觉剧情千篇一律就没再体啦~~
ikuyori 发表于 2006-6-17 14:54:48 | 显示全部楼层
<P 0in 0in 0pt">一般啦<o:p></o:p></P>% |* X  Y; w2 q$ t
<P 0in 0in 0pt">我比較中意睇推理<o:p></o:p></P>
# C2 p" {/ F" N( ?% Q, C<P 0in 0in 0pt">圈套同今田一我覺得唔錯啊<o:p></o:p></P>
" s5 p/ j: G  M0 r7 w" f<P 0in 0in 0pt">韓劇就睇過浪漫滿屋<o:p></o:p></P>
Laputa81 发表于 2006-6-17 16:41:43 | 显示全部楼层
<P>一般般啦!!!!</P>0 C5 m; l: d! t  A! W8 g
<P>睇过无几多套咋········</P>
mkfmky 发表于 2006-6-17 18:29:23 | 显示全部楼层
<P>沒有甚麼鐘意定唔鐘意 內容好睇就得嘞</P>+ F, {* E1 ?# _4 k/ N2 O
<P>好像再與你共舞,藍色生死戀2</P>
- V1 x& e3 s( R7 n4 ~' t" C% Z<P>atv的疆屍一,二,情陷夜中環2</P>$ t, S$ }$ j% d& m
<P>都好看.</P>
12下一页