[漫画文学] [原创]有无人睇过TVB的《至尊勇者》阿

暴风文 发布于2006-6-16 04:08 11729 次浏览 52 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(52)人评论

我皇烈 发表于 2006-6-16 04:17:28 | 显示全部楼层
<P>無印象</P>
' H) P# e! Y* P' b! f* f% o<P>係未勇者系列的?</P>
lzy0078 发表于 2006-6-16 07:07:42 | 显示全部楼层
<P>晕~~~~~~你话吹笛的系“魔天战神”啊,主角叫大和武尊,那个机器人叫衰助专啊,“至尊勇者”系讲城堡机械人的,主角系个布公仔叫希布,你看我头像就知道拉</P>
kiraljq 发表于 2006-6-16 07:26:18 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lzy0078</I>在2006-6-15 23:07:42的发言:</B><BR>
6 ]/ z$ O; }1 f, F- U! Q<P>晕~~~~~~你话吹笛的系“魔天战神”啊,主角叫大和武尊,那个机器人叫衰助专啊,“至尊勇者”系讲城堡机械人的,主角系个布公仔叫希布,你看我头像就知道拉</P></DIV>
) W+ N+ _% A/ H9 a, k; q<P>呵呵~你好强啊~甘奈的片你都记得甘清~
, U/ V. }3 p6 V7 i1 w& K& \! B9 P<P>你好似系另一个版度发起支持至尊勇者DVD化个投票喔~8 M4 d+ h( _% Z
<P>我都好想睇翻呢部片~你有无啊~</P>
monkey 发表于 2006-6-16 07:30:21 | 显示全部楼层
魔天战神BT就有啊....当然记得.....
xenxiong 发表于 2006-6-16 08:56:33 | 显示全部楼层
未听过. 可以出的时候我都没出世呢.5 o; R& d7 n& C: B4 K/ D5 _
可惜.!  
暴风文 发表于 2006-6-16 22:52:41 | 显示全部楼层
大家真系吴好意思,因为太耐了,所以吴系记得甘清楚,请原谅
gundam 发表于 2006-6-17 00:46:22 | 显示全部楼层
应该系魔天战神拉.
hhpp515 发表于 2006-6-17 01:39:06 | 显示全部楼层
好耐以前噶片,没咩印象!
hhpp515 发表于 2006-6-17 01:39:39 | 显示全部楼层
好耐以前噶片,没咩印象!
Laputa81 发表于 2006-6-17 02:23:28 | 显示全部楼层
<P>楼主!!!</P>! y" W- \7 d9 o9 A! R  ^
<P>你讲嘅应该喺魔天战神啊!!!!!</P>) k/ I2 b8 v6 t" B
<P>个机械人叫衰佐尊!!!!!</P>' P# s8 P& @4 P0 r# x( u4 P6 t
<P>后尾仲有只天野白鸟嘅!!!!!</P>7 V4 J* j$ Q! D
<P>不过吡密格池攞咗!!!!</P>8 i( `+ u0 [- V: G- E
<P>到最后先攞番!!!!!</P>( ~( m' T0 t5 j; k4 g0 F, C5 J* Y0 z
<P>至尊勇者喺讲个布公仔同D城堡一齐开片嘅!!!!!</P>
4 p& Z7 ]7 B" h- T2 P+ u2 Z<P>个布公仔叫希布,喺用希布尼斯勇者件斗篷做嘅!!!!!!</P>
暴风文 发表于 2006-6-17 08:08:20 | 显示全部楼层
<P>多谢大家纠正我的错误,经过我一番努力,我已经把〈〈魔天戰神〉〉下载了。</P>
12345下一页