[漫画文学] [原创]有无人睇过TVB的《至尊勇者》阿

暴风文 发布于2006-6-16 04:08 11724 次浏览 52 位用户参与讨论   [复制分享主题]
a9413668 发表于 2008-6-4 16:06:26 | 显示全部楼层
KAN1357 发表于 2008-6-5 20:11:20 | 显示全部楼层
系五系白色噶!跟住后面部机会进化噶!!!后面有部龙噶同个敌人跳龙舞噶!!!我印象中有!!!
Laputa81 发表于 2008-6-5 22:52:56 | 显示全部楼层
原帖由 KAN1357 于 2008-6-5 20:11 发表
; q" i' b( |& `0 U" `# k& Q8 L系五系白色噶!跟住后面部机会进化噶!!!后面有部龙噶同个敌人跳龙舞噶!!!我印象中有!!!

L+ s3 n; y7 U% _
: a- j0 p# n# o) h$ h
2 i+ @0 A8 e3 r0 W; v- {$ [- ~$ M! g( q. L& s+ e# T, b( n
进化???" [2 W: Q! o( F, a9 F" T* H5 @
, H. }6 |# U1 {- @, W' s0 m
应该喺合体啩~~~
5 [. ?0 o+ O" Z6 G0 N/ o
7 _# s* f" T" N: @# O! P$ @0 @佳班飞龙城堡~~~
karu 发表于 2008-6-29 16:51:28 | 显示全部楼层
???
迪格斯 发表于 2008-6-29 19:40:40 | 显示全部楼层
甘样你唔系同我差唔多大?记得个主角好似系一个布公仔,叫希布?不过剧情就唔多记得啦。
wonder 发表于 2008-7-1 09:42:26 | 显示全部楼层
我有啊,而且我仲下载左添,个男主角叫大王武尊,部机叫须助尊,我下左几日几夜终于都下左落来,虽然唔系清晰版 ,另外,土豆果度有得睇哦,楼主不妨可以去怀念下
tsern23 发表于 2008-7-1 22:44:11 | 显示全部楼层
冇图睇~~~点记得~~~
tsern23 发表于 2008-7-1 22:45:06 | 显示全部楼层
冇图睇~~~点记得~~~
monkey 发表于 2008-7-2 09:46:40 | 显示全部楼层
现在就已经有个字幕组在做 到第10集了
andy888 发表于 2008-7-2 18:14:44 | 显示全部楼层
没有印象,是什么年代的?
fatlam 发表于 2008-7-2 20:34:52 | 显示全部楼层
好细个阵时就已经睇左啦!
voltqi 发表于 2008-7-2 22:06:49 | 显示全部楼层
至尊勇者, 當然有啦,現在網上流傳的只有日文冇字幕版,希望有心人會做字幕啦