[吃喝玩乐] [分享]戒指得正确戴法!!!

ramza 发布于2006-6-6 14:01 4638 次浏览 106 位用户参与讨论   [复制分享主题]
自由男孩1 发表于 2006-6-9 00:21:33 | 显示全部楼层
学到嘢添,汏鈤硪都要教下硪樤女先!!!
quill 发表于 2006-6-9 00:35:05 | 显示全部楼层
<P>我只知道戒指一但带上就系一生~~~~</P>
- d2 }7 G( L/ T& }
Laputa81 发表于 2006-6-9 00:41:11 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>quill</I>在2006-6-8 16:35:05的发言:</B><BR>
/ a5 K/ g' l. m( `. Y<P>我只知道戒指一但带上就系一生~~~~</P><BR></DIV>
7 `& P; G, Z  F% c, h; H<P>今日无课上咩???</P>
quill 发表于 2006-6-9 00:57:09 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-6-8 16:41:11的发言:</B><BR><BR>! Y4 P) s8 t  I! q
<P>今日无课上咩???</P></DIV>' K; ?) V3 i+ t: [- |3 d8 V% W8 x7 ?" n
<P>' ?) [& F. L7 n9 w" J7 z
<P>我噶下米冲了回来拉,今日不本来就无课,不过要~~~留系学校报选修科目啊~~</P>1 x, P9 h4 D! u/ k5 c, ^
<P>好烦啊~~搞到人家林雨回来</P>
" }- z0 |3 R+ f% x1 f% {2 g<P>[UserName=Laputa81]</P>( c, e6 m& o! \5 p
<P>水水~~我琴日同他讲了,他话我中意点就点,还话他以后都唔会烦我,我看完他呢句短信我喊了1个几钟啊~~~</P>
- s8 M/ Z; ?3 |+ O<P>我好怕我会后悔,会稳翻他啊~~~我觉得我好象无左D重要的也甘啊~~~</P>
' G3 V4 H" c7 _; m[/UserName]
Laputa81 发表于 2006-6-9 01:16:33 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>quill</I>在2006-6-8 16:57:09的发言:</B><BR><BR>
7 _9 A( E' O& h2 J3 S<P>$ N0 M$ C+ r1 M+ n. I4 \4 y
<P>我噶下米冲了回来拉,今日不本来就无课,不过要~~~留系学校报选修科目啊~~</P>
" \5 N( |8 I( O<P>好烦啊~~搞到人家林雨回来</P>9 \5 N9 Q& d3 M- H
<p></DIV>' r$ g- B  P, z7 `- @$ s6 t4 v* A
<P>咿咖我喱边都落到叭叭声啊!!!!
$ P, I3 h5 ^+ ?' G4 h# y0 C<P>好鬼大雨!!! # l9 d" Z! g5 `3 M- A6 i
<P>遮都Dup得穿咁滞!!!</P>
  Y8 K% `7 S+ Z<P>[username=quill]</P>
* F9 {# ~1 |8 b) |<P>咁睇唔睇得出佢讲喱番话嘅语气喺唔喺好晦气咖?????</P>" A# S" ^4 ?4 v) b( Q1 k
<P>睇定D先啰!!!!</P>
8 a7 V0 @+ \  J0 [& o<P>因为主要喺你介意佢嘅口音!!!</P>! U7 n3 A) u2 D9 r5 [
<P>而且喺介意都想死嘅地步!!!</P>
. I5 f" @1 P( H. t9 B% i: z<P>如果咿咖勉强喺埋一齐我啉都喺分开收场咖咋!!!!</P># l1 E! ?6 H! X' k
<P>到时仲痛苦······</P>
9 E5 O9 p4 o8 U1 X: A' r<P>[/username]</P>
quill 发表于 2006-6-9 02:17:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-6-8 17:16:33的发言:</B><BR><BR>+ g& I8 \. y- C0 Y
<P>咿咖我喱边都落到叭叭声啊!!!! <BR>* p5 ^* X( L9 }- U
<P>好鬼大雨!!! <BR>6 B1 o5 o- [7 T
<P>遮都Dup得穿咁滞!!!</P>
& q7 r1 B* |% F& F<p></DIV>
& C* }6 D$ N- ]- H% {9 {<P>我拿住好多也啊,搞到都无手拿遮,米只好淋住翻来罗,虽然晤太大果时,都湿都透~~~~
* H& K( a! ]! s1 l8 n- q' j<P>真系鬼罗~~~~</P>; T2 ~. R3 f7 r7 C
<P>[UserName=Laputa81]</P>
/ k9 ?! b+ `1 r2 [/ j1 l" U$ a5 G<P>其实有时候我都唔明白系自己执着定系我真系晤可以接受他呢D也罗~~~口音可以改,但系我对他的感觉可晤可以改噶?</P>7 k, K8 q: V" c) ?. w  y2 N9 s
<P>我D朋友话我可以,只不过系习惯,我怕我就系习惯了,~~~我会稳他啊~~我以为我会晤喊,我以为我已经可以晤去理会呢个人</P>$ h+ m% V4 C$ w
<P>但系最后呢,我D眼泪厄晤到自己,不过他有无晦气我就唔知道拉,我只知道他好嬲我,我想无一个人会中意听到给人拒绝的</P>) c: Z: d9 t2 _" y
<P>话,所以我觉得我真系伤害了他,我晤想无了呢个人,但系我又~~~我总觉得自己好象个烦人甘~~~折惰啊~~~</P>* g5 @- m0 j# D  Z5 \- H
<P>系他给选择权我噶,当我讲出果句,我话我地无以后~~~我就知道无论我再点讲,我地晤可能再好像以前一样拉~~</P>
+ d) j7 b' a/ |+ R8 w( ]' ?2 w<P>我再都听晤到他哄我的话拉~~~</P>[/UserName]
KitKan 发表于 2006-6-9 02:41:43 | 显示全部楼层
我唔帶戒指嘎
Laputa81 发表于 2006-6-9 03:42:06 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>quill</I>在2006-6-8 18:17:16的发言:</B><BR><BR>
% V; i' Q4 ~0 e7 Q" m<P>我拿住好多也啊,搞到都无手拿遮,米只好淋住翻来罗,虽然晤太大果时,都湿都透~~~~ <BR>( \5 ]- O+ \4 A
<P>真系鬼罗~~~~</P>( f4 {  S4 U6 ]1 d( N( [# U0 d# w
<p></DIV>4 X& h* G6 {- E# L  H- h7 ?& W
<P>无攞遮咩???
! Y$ Z+ ]$ S+ K( \<P>多嘢可以用个大D嘅袋装吖嘛!!!!</P>
5 |1 ~: f# x0 r5 Q<P>咿咖D咁嘅天气小心感冒啊!!!</P>
5 t- s! e) D% P<P>[username=quill]</P>5 a4 x* G* E1 S0 D0 v
<P>“你对他的感觉可晤可以改”啊???</P>, h# S1 N8 @; J3 R
<P>我只可以话你知时间可以冲淡一切啰!!!!</P>  |4 h! B: Q% z$ H5 s2 @
<P>如果真喺忍唔住嘅话咪喊出嚟啰!!!</P>. g0 |8 x7 s  \' n
<P>毕竟都喺有血有肉嘅人吖嘛!!!</P>5 E$ y: N# o& ^, r% L$ ^
<P>喊咗舒服D咖!!!!!</P>' W& o* e0 l+ h& U$ I
<P>吡人拒绝当然喺唔好受咖嘞!!!</P>
7 r1 ^- e" o/ z; K  _! z7 K' Q<P>不过无可能个个都接受而唔拒绝咖嘛!!!</P>
+ U9 H, ]5 V! n" j$ x6 r<P>喺咁佢咪受万人爱戴???</P>5 F' Q/ F6 F* U) n0 c
<P>我觉得你真喺要从沉浸响吡佢凼你开心嘅短暂幸福中抽身啰!!!</P>: f3 x0 [) Y% m! t) o
<P>毕竟存在太多太多嘅问题!!!!</P>
! O5 p0 E% L( e* Y<P>如果你喺可以抛开喱D心理障碍嘅话咁又另当别论啰!!!</P>" Q( t/ H9 q  h( |
<P>唔喺就只会搞到两个人都痛苦啰·······</P>! E  Z8 v/ o" C
<P>[/username]</P>
Laputa81 发表于 2006-6-9 03:42:29 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>KitKan</I>在2006-6-8 18:41:43的发言:</B><BR>我唔帶戒指嘎</DIV>
7 t5 k+ T2 S7 f! ?<P>迟早都要咖啦!!!!!</P>
spiderboy 发表于 2006-6-9 05:01:51 | 显示全部楼层
无乜所谓哦,,我中意戴系 脚趾度!!哈哈
quill 发表于 2006-6-9 05:08:30 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-6-8 19:42:06的发言:</B><BR><BR>3 v& u6 \3 p0 ]7 k
<P>无攞遮咩??? <BR>( ~+ j! H" j( P( |
<P>多嘢可以用个大D嘅袋装吖嘛!!!!</P>4 G8 J0 @+ \" t: M
<P>咿咖D咁嘅天气小心感冒啊!!!</P>6 t  I3 _) N8 K: U7 t% I
<p></DIV>
0 B: ]- y: X) V- U8 l4 `: h* Z/ J/ S<P>有拿啊,不过D也实在太多拉,我都无手拿遮拉~~
7 a* A( M/ o1 y' [# D5 ?$ j<P>一个人行路,米系甘罗~~~感冒,边会甘容易啊~~我系十分之顽强噶~~~哈哈</P>' n! g' s9 R1 a" H
<P>[UserName=Laputa81]</P>; Y; Y2 [! D5 C: i5 E8 d- U
<P>时间会冲淡一切的我知道啊,我琴晚还晤喊够咩?喊了成个钟拉,写住日记来喊,咩都够拉,我晤想再喊拉</P>4 O$ K" G) E0 O! D% |1 U  [+ q
<P>再喊连自己都讨厌自己拉,男仔最讨厌女仔D眼泪噶拉,好象压力甘压下来啊~~所以我晤想再喊拉</P>' o9 M5 ^$ h  H
<P>我承认我离晤开他的话,毕竟呢D都系我从出世以来最开心听到的话,不过今日开始我要讲再见拉</P>2 `, p9 M' m$ s5 Y. w2 D: b
<P>再甜的话,再好听的赞美都已经系过去拉~~</P>
( e; c/ b8 }. Q- i& f4 K, G<P>既然选择离开就应该知道要离开的晤单系他呢个人而系更多的回忆,我唔知道自己还可以点做</P>' a. M2 \$ l. Z7 J
<P>痛苦啊?或者他比我更痛呢,比人拒绝我都试过,所以我晤会再讲第二次,我宁愿晤去搞恋爱呢样也啊~~~</P>; X8 P( z  R0 d3 @; ?) U
<P>封闭下自己先,等自己冷静下,即使无了他我米一样会继续生活继续我的日子~~只不过系失去一D也之嘛</P>- E  U9 S0 O. R+ j$ Y6 q$ P
[/UserName]
Laputa81 发表于 2006-6-9 05:24:59 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>quill</I>在2006-6-8 21:08:30的发言:</B><BR><BR>4 O) m1 D4 w8 [) Y. v
<P>有拿啊,不过D也实在太多拉,我都无手拿遮拉~~ <BR># i  U; ~. a  g6 k; x5 V
<P>一个人行路,米系甘罗~~~感冒,边会甘容易啊~~我系十分之顽强噶~~~哈哈</P>& z5 y4 g- g" r6 S. r* ~
<p></DIV>$ i: N( p( d1 Y7 r. G
<P>不过咿咖咁嘅天气真喺好容易中招咖!!!!!!</P>7 x) L- O) g: Q' m9 `: D# ?
<P>[username=quill]</P>
2 A, t& \% J: ~( Q6 C# G/ D<P>既然你识得咁啉就最好啦!!!!!</P>4 W6 E' U: k, k* i9 `; _9 W' Z
<P>因为世界仍然不停咁响度转!!!</P># }0 a$ I, X# Z9 v0 i' A
<P>唔会因为某D嘢而停嘅!!!!!</P>6 w$ S0 i# d& n4 {* n
<P>(有D似风凉话········)</P>3 h- K9 r2 X! `: I' C" y3 E! s/ S
<P>[/username]</P>