[吃喝玩乐] [灌水]IQ题我觉得好搞野~~

Demon 发布于2006-6-5 04:14 4080 次浏览 55 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>今日睇到既IQ题,好搞野下~</P>, S/ T3 g! G1 @7 E8 P) q' N
<P>1、什么动物可以贴係墙上? </P>$ A) \8 ?6 T  l) e
<P>2、水饺係男生定女生? </P>: F5 \% }8 u( Z6 q
<P>3、小白 + 小白 =? </P>; f* ?  F* F% S- S  D, |  v
<P>4、谁最喜欢帮助别人(卡通人物)? </P>
; N  R% x; q2 Z$ G2 n<P>
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

+ C# h6 C( O/ ?' Q
8 `  ^7 Q, @' X. [4 b; J5 N# P

已有(55)人评论

hery 发表于 2006-6-5 04:24:40 | 显示全部楼层
<P>1、壁虎;2、3、4唔知~~~~</P>
3 M3 D9 m6 H& X5 T2 B+ ^0 K3 o6 g+ y3 P9 }8 T' s
attackfu 发表于 2006-6-5 06:48:23 | 显示全部楼层
<P>小白+小白=小白TWO(兔)罗</P>
sazabi 发表于 2006-6-5 09:13:41 | 显示全部楼层
咩IQ题阿??甘都算IQ?这种急转弯的东西偶不喜欢
夜月星辰 发表于 2006-6-5 09:48:21 | 显示全部楼层
<P>唔知啊</P>. N6 [% i( ]4 p0 X
<P>睇答案咯</P>
moschino 发表于 2006-6-5 09:48:47 | 显示全部楼层
<P>1,壁虎?</P>& U( h  j% v8 ?7 n2 p
<P>2</P>
  }% m2 Y7 @! d( j<P>3 小白兔</P>
. z# d2 I4 _6 C$ K( U<P>4.叮当</P>
gundam 发表于 2006-6-5 18:48:40 | 显示全部楼层
我淋我都系估5到拉.
自由男孩1 发表于 2006-6-5 20:47:45 | 显示全部楼层
<P>我唔鍾意啲IQ題噶</P>2 I0 M5 u( f# v
<P>都喺睇答案算</P>
hugochi 发表于 2006-6-5 21:11:02 | 显示全部楼层
狂晕~~都讲晒答案出离咯
youxiwang 发表于 2006-6-5 21:48:09 | 显示全部楼层
<P>睇下点有趣法先~~~~~</P>
香织公主 发表于 2006-6-5 22:07:14 | 显示全部楼层
睇睇先。。
ddmama 发表于 2006-6-5 23:23:11 | 显示全部楼层
<P>如果我冇估錯,</P>4 |7 K' e6 r1 q$ Y. E( ]
<P>第 2題, 應該係 三級題 嚟喎 ! ! !</P>
' B( G: X- [% v& \5 k
12345下一页