[生活百科] [分享][宠物]终于转生!!

Demon 发布于2006-6-1 10:54 1845 次浏览 62 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(62)人评论

Demon 发表于 2006-6-1 11:01:28 | 显示全部楼层
眼训啊~~~训觉先~~听日再水过
X-105 发表于 2006-6-1 11:02:02 | 显示全部楼层
真系恭喜你啦。
夜月星辰 发表于 2006-6-1 12:02:52 | 显示全部楼层
<P>又一寵物狂熱者~~~</P>
. C& J" G3 I7 u<P>恭喜曬</P>
sowhat991 发表于 2006-6-1 12:07:17 | 显示全部楼层
恭喜你拉~~
sean42 发表于 2006-6-1 12:21:19 | 显示全部楼层
恭喜晒先啦...哈....
Laputa81 发表于 2006-6-1 17:18:24 | 显示全部楼层
<P>你都算夸张啰!!!!!</P>* @+ C/ c" |  `. x" Y
<P>咁迟嚟咁快就5转!!!!!</P>
mfgpx 发表于 2006-6-1 17:31:07 | 显示全部楼层
5转啦,太神奇了,我简直要佩服到五体投地。
Demon 发表于 2006-6-1 17:48:40 | 显示全部楼层
<P>多谢洒各位既支持~~</P>
' X, W5 `* f( _- }! I2 B3 i<P>我会继续努力~~不过如果开放埋可以捉Boss就好咯</P>
香织公主 发表于 2006-6-1 18:04:22 | 显示全部楼层
哗。。原来係你个只做咗寵王吖。。
Laputa81 发表于 2006-6-1 18:09:37 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Demon</I>在2006-6-1 9:48:40的发言:</B><BR>9 F" h( Y: P3 n8 ?  Q
<P>多谢洒各位既支持~~</P>
3 h: A! e9 Z# m<P>我会继续努力~~不过如果开放埋可以捉Boss就好咯</P></DIV>* e4 q% v3 h  q' n0 S
<P>你唔使训咖??????
' b& P' \9 b1 J$ y" \2 r<P>你又知捉唔倒?????? ! t5 `! M- H6 ~% N1 X  d
<P>到50转左右应该可以去捉喇啩!!!!!
3 L, [: }' R; {- A, M) y0 a  M/ M<P>估计!!!!!!</P>
香织公主 发表于 2006-6-1 18:10:57 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-6-1 10:09:37的发言:</B><BR><BR>
! H+ c* V" E1 q  L# m<P>你唔使训咖?????? <BR>+ w8 m" F* J8 E1 H% a  t8 ?& \
<P>你又知捉唔倒?????? <BR>
6 F& m' Z" ?+ \6 G. b<P>到50转左右应该可以去捉喇啩!!!!! <BR>" B# L/ B3 M( w1 W2 [. Y$ x
<P>估计!!!!!!</P></DIV>2 y- x5 d) Z1 ~* m
<P>嚇。。乜原來BOSS級嘅轉生咗都可以捉咖??</P>