[吃喝玩乐] 第四条龙诞生!!

Demon 发布于2006-5-22 11:38 1278 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>系呢个悲感交集既时候,第四条龙仔诞生咯!!</P>

相关帖子

已有(25)人评论

Demon 发表于 2006-5-22 13:51:42 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Demon</I>在2006-5-22 3:38:27的发言:</B><BR>
2 o$ C' w7 S, A) d<P>系呢个悲感交集既时候,第四条龙仔诞生咯!!</P></DIV>
* {( k# c5 T" f+ D<p>唔好意思,讲错左,系第五条先岩
toy1986 发表于 2006-5-22 14:18:59 | 显示全部楼层
<P>恭喜恭喜。</P>
KitKan 发表于 2006-5-22 17:10:25 | 显示全部楼层
<P>第五条龙仔诞生?</P>5 d' ]7 N. [9 r4 f1 R( U
<P>咩龍啊?</P>  f8 g7 ?; ~) |7 W/ y" b( G* e
<P>變色龍?</P>
香织公主 发表于 2006-5-22 17:48:46 | 显示全部楼层
嘩。。強吖。。。我仲有排吖。。
蓝加 发表于 2006-5-22 17:51:30 | 显示全部楼层
恭喜楼主了。                 
Laputa81 发表于 2006-5-22 18:20:24 | 显示全部楼层
<P>讲紧乜啊?????</P>
7 l5 \5 w6 I& }1 J' M7 ?3 h# g<P>宠物转生???????</P>6 B0 @; M3 @5 y5 L$ }, \( r
<P>唔知边个喺第一胎光系精灵呢!!!!!!!</P>
KitKan 发表于 2006-5-22 19:26:24 | 显示全部楼层
<P 0in 0in 0pt">講緊論壇寵物挂</P>
chansun 发表于 2006-5-22 19:40:12 | 显示全部楼层
<P></P>
6 m7 w7 y' X, |1 u" W<P>吾好话龙,我连1转都未有啊!!!</P>
Demon 发表于 2006-5-22 20:02:13 | 显示全部楼层
打左成晚,唔惊唔觉就121随便转买龙!
Laputa81 发表于 2006-5-22 20:31:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Demon</I>在2006-5-22 12:02:13的发言:</B><BR>打左成晚,唔惊唔觉就121随便转买龙!</DIV>
  M7 y& f7 x7 }' U4 I7 z" s<P>你都算夸张啰!!!!!!
$ X4 ]4 S2 K2 w$ D  J% u<P>小心身体啊······宠友!!!!!!</P>
Demon 发表于 2006-5-22 20:46:44 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-22 12:31:16的发言:</B><BR><BR>+ Z# M+ A. r2 g
<P>你都算夸张啰!!!!!! <BR>9 M+ }8 p1 ~+ ^% z' V9 ~) R
<P>小心身体啊······宠友!!!!!!</P></DIV>
, {7 U0 T$ ^6 b( A4 n<p>候生仔通一两晚宵无湿湿碎啦,无只鸡,成晚都训唔着啦!!
123下一页