[歌仔]警察(黃賭毒)故事

laikey 发布于2004-11-26 18:27 1327 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>警察(黃賭毒)故事+ Y! j6 P9 Z0 i3 @, k) S& b

, {' c3 X7 ?- A; q, G憑自我,露兩點,
) p( ^, a- d4 W' ^: N) @% E1 \勁拍三級片,2 ]$ k* Y4 c* p; _& D5 k
懷孕了,食避孕丸,
* {8 C% K* i- a9 V) a$ b5 r/ O( q生存沒意義.+ ]- O" p  ~$ ~3 q4 B0 n* ~4 o
天地,有雞鬥,
( C$ K* C5 _6 V: ]全力去宣揚淫賤.6 \) z" X8 W9 }) H3 b
吸毒,好興奮,
9 }1 d9 q, B% `* E" \! ?( O忘我fing頭似醒師.
1 G- z; B( [2 K$ a& \衝前去,全部妓女都會有愛滋,1 S* Z+ m: q  f) e( N
跨步上,墳墓我要去寫名字.</P>
8 j. ^4 i4 S; E7 M& J" O<P></P>

已有(11)人评论

rubylin 发表于 2004-11-27 04:47:59 | 显示全部楼层
哇,D咁嘅歌仔会教坏人咖,小心会俾人删啊
衣衣的风 发表于 2004-11-27 06:15:53 | 显示全部楼层
<P>被删贴就惨喇....以后唔好发喇</P><P>不过都几好笑</P>
奥乂小兒 发表于 2004-11-27 06:24:56 | 显示全部楼层
<P>哦?过路!顶下.</P>
qwe0083 发表于 2004-12-13 00:12:02 | 显示全部楼层
不会唱啊
5199010 发表于 2004-12-13 00:24:35 | 显示全部楼层
几有意思啊,我中意
milankzd 发表于 2004-12-13 01:28:49 | 显示全部楼层
楼主系边度稳到架??好强啊!!
糖水 发表于 2004-12-13 01:42:10 | 显示全部楼层
<P>甘旧的歌就唔好拿出来啦</P>
BASARA 发表于 2004-12-13 04:21:02 | 显示全部楼层
冇黄赌毒,D差佬边有饭吃啊!
zhou7250i 发表于 2004-12-13 04:30:17 | 显示全部楼层
教D甘既野。
tonny_123 发表于 2004-12-13 07:45:47 | 显示全部楼层
<P>小学时候就识唱啦!(十几年前)</P><P>小心被封贴啊!</P>
Arbalest 发表于 2004-12-14 00:32:07 | 显示全部楼层
<P>樓主唱出來聽才好玩</P>