[讨论]有无人记得以前TVB播过一出动画好似係叫《猫猫日记》噶?

ayamelody 发布于2006-5-22 05:58 2407 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(28)人评论

yuan27664 发表于 2006-5-22 06:02:59 | 显示全部楼层
有啊!!我记得我看过的!里面那主角是只黄色的媌!
木木 发表于 2006-5-22 06:43:43 | 显示全部楼层
<P>只猫同后来的细路主人名字都是叫吐梦,只猫跟着细路回家后做了成员后名字叫蜜柑,蜜柑是会说话的猫咪~到TVB最后结局的时候,蜜柑的其中一只猫仔苹果也会说话,但TVB好像是没有完结的</P>
sornse 发表于 2006-5-22 06:44:30 | 显示全部楼层
好似听过下
木木 发表于 2006-5-22 07:38:29 | 显示全部楼层
服了楼上的回帖--屏刷真厉害
ddmama 发表于 2006-5-22 07:39:56 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>木木</I>在2006-5-21 22:43:43的发言:</B><BR>- t8 O+ l, i8 D1 x1 ?  J
<P>只猫同后来的细路主人名字都是叫吐梦,只猫跟着细路回家后做了成员后名字叫蜜柑,蜜柑是会说话的猫咪~到TVB最后结局的时候,蜜柑的其中一只猫仔苹果也会说话,但TVB好像是没有完结的</P></DIV>0 v, \7 |" I# B2 ~! f( ]) Y
<P>好似幾好睇咁啵 !!!
- ~& v$ v& @% K# C$ b
Laputa81 发表于 2006-5-22 17:13:26 | 显示全部楼层
<P>只猫喺唔喺橙色仲识得讲嘢咖??????</P>+ ^5 B; b2 m9 l2 x6 }3 O
<P>个名喺唔喺叫汤姆咖??????</P>
- ^5 L: z9 [  r$ h<P>主角叫兔梦,帮佢起个名叫蜜柑!!!!!!</P>
3 R) G9 j7 w3 }<P>如果喺喱套我就睇过·······</P>
月兒 发表于 2006-5-22 17:22:34 | 显示全部楼层
<P>听都米听过~咩野来咖</P>
风涧灵 发表于 2006-5-22 21:28:19 | 显示全部楼层
可是我记得《猫猫日记》里的那只猫是橙色的,主人是一个小学生。
木木 发表于 2006-5-22 21:35:47 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-22 9:13:26的发言:</B><BR>
8 M) o1 S( u2 c! r; @# S: a- ]<P>只猫喺唔喺橙色仲识得讲嘢咖??????</P>
, ]- J. c* f# w  Y<P>个名喺唔喺叫汤姆咖??????</P>. x7 k$ n8 Y9 X
<P>主角叫兔梦,帮佢起个名叫蜜柑!!!!!!</P>
$ w- \! t' Y* Z3 w<P>如果喺喱套我就睇过·······</P></DIV>
' C4 W# j( V  g1 A. ]; S<p>就是这套了,记得好像之前有人放过出来
Laputa81 发表于 2006-5-22 22:35:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>木木</I>在2006-5-22 13:35:47的发言:</B><BR><BR>
! a- s  t5 I" I, @<P>就是这套了,记得好像之前有人放过出来</P></DIV>2 e8 c) t) B8 S# M, Z# J4 t
<P>无乜印象有人放过出嚟啵······</P>
huang 发表于 2006-5-22 23:05:51 | 显示全部楼层
<P>唔记了</P>
: Y( H- I$ A% u5 X" r<P>好似无睇过</P>
123下一页