[讨论]有冇人睇过变形金刚剧场版啊?(粤语过部)

skiyfile 发布于2006-4-10 22:20 2104 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
   以前都睇过,因为咁次系粤语版,所以好有兴趣DOWN左个种子。结果3百几兆的文件居然用左5个几钟先完成。真系史无前例啊!呢点都吾讲啦,其实怨呢点都冇用。9 ^# a; e/ t: R/ I- e2 T$ ]
最惨的系部片卡屏!! 疾下疾下。睇到好辛苦!开始以为系播放器问题,换了几个都一样啊。唉!!!9 J. n8 Z8 z8 W* c6 n
系度发下牢骚,并吾系想讲明D咩,只系希望以后压片的同志,将片压得好小小,谨此而己!!衷心对发布者及为此片做种的同仁们讲声“多谢晒”!冇自愿的分享就冇免费的资源!!

已有(19)人评论

lienli 发表于 2006-4-11 01:36:49 | 显示全部楼层
发牢骚行远D,。。。。
skiyfile 发表于 2006-4-11 02:07:33 | 显示全部楼层
<DIV class=quote twffan="done"><B>以下是引用<I>lienli</I>在2006-4-10 17:36:49的发言:</B><BR>发牢骚行远D,。。。。</DIV>
* f+ c+ z5 p# g4 [! y' J& X<P>吾通讲事实,发表下感受,并且寄望下压片的人兄能够压得更好,咁都吾得?</P>
netasa 发表于 2006-4-11 09:54:55 | 显示全部楼层
<P>各花入各眼!!  相信多次嘅失败就会换嚟好嘅经验!!  发布得出嚟就表示压制者认为无问题,唔影响观看!(虽然我都觉得有D卡!)  我地都应该尊重压制者嘅审美观!!  唔好自己觉得睇得唔舒服就抱怨D咩!!  要想有正嘅享受就去买DVD的!!</P>- Z  E' u+ p1 h8 e+ h
<P>所以发左牢骚就算了,楼上两位米再吵落去咯!!  </P>
X-105 发表于 2006-4-11 11:08:57 | 显示全部楼层
无下到,5知。
夜月星辰 发表于 2006-4-11 12:27:49 | 显示全部楼层
沒睇過~~~所以唔知
Laputa81 发表于 2006-4-11 17:54:30 | 显示全部楼层
<P>无睇过啵········</P>) y6 p' J' N' e6 q2 l" x3 \- z7 |+ t
<P>咿咖都好似无乜兴趣噜!!!!!!</P>
记得忘记 发表于 2006-4-13 02:00:16 | 显示全部楼层
无睇过,我都想睇下
vods123 发表于 2006-4-13 03:20:24 | 显示全部楼层
没有啊!下不到!!!
chansun 发表于 2006-4-13 20:08:57 | 显示全部楼层
我依家买碟多过Down ,反正Down都会刻碟了.
paigujing 发表于 2006-4-14 00:30:31 | 显示全部楼层
响边庶有得down啊?讲黎听下
someboyd 发表于 2006-4-14 18:06:56 | 显示全部楼层
下左呀!!不过还未睇呀!
12下一页