[灌水]你来自何方?想识新朋友?入嚟坐坐!

skiyfile 发布于2006-4-12 19:33 1258 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<FONT face=黑体 color=#0938f7 size=3>Where are you come from?<BR>想结识更多的新朋友?!嚟 嚟 嚟 或者系你,系佢,maybe everyone! 或者我地可以成为好朋友亦讲吾定喔!<BR>自我介绍下:<BR>原名:睇我资料啦!叫我阿诺或者生啤都无所谓伽!<BR>小弟现在佛山南海(住址就吾讲啦,讲仲大概都冇人知)。<BR>祖籍:中国(历史原因曾经系英国,好吾好采,小弟系中英合资产品,老妈系英国的)。<BR>做咗20年人,身高终于长停啦(183CM),体重算正常啦,偶然间会偏肥(阿麻整D野太好食,冇计)。咿加做ING建筑设计师(挂名的,不过确是起步阶段,其实乜都吾识)。<BR>兴趣爱好都几多伽,不过特别中意噶就得几样,打下蓝球,游下水,练下武术,听下音乐,睇下书,再训下觉咁罗!<BR>Anyway!我都算几开朗噶,愿意同我交下朋友可以联系我<BR>QQ 223938034(近派忙D,少上,不过我会抽时间的)。<BR>MSN </FONT><a href="mailto:skiyfile@hotmail.com" target="_blank" ><FONT face=黑体 color=#0938f7 size=3>skiyfile@hotmail.com</FONT></A><FONT face=黑体 color=#0938f7 size=3>(呢个一般好少开,只系同国外的细佬妹及亲戚,不过我吾介意用呢个伽)。</FONT>

相关帖子

已有(25)人评论

chansun 发表于 2006-4-12 19:50:26 | 显示全部楼层
<P></P>3 W1 e3 H/ ~+ W4 E: y
<P>甘长既自我介绍我就无了。</P>2 C& F  P$ b$ l- T( V
<P>来自:亚洲。</P>
toy1986 发表于 2006-4-12 20:25:07 | 显示全部楼层
<P></P>
, b0 a; J9 `. |! i3 [7 W
9 r4 t5 e" d3 M' A8 f  X<P>无聊咩</P>$ }. L; a7 s. @' q& F
4 x. ~& ~6 z6 }, S  r  v. `
龍翔九天 发表于 2006-4-12 21:10:21 | 显示全部楼层
外国人??????
Laputa81 发表于 2006-4-12 21:55:56 | 显示全部楼层
<P>喱度都好多南海人个啵!!!!!!</P>
# q, m" U/ u9 d. [: ~<P>不过我唔喺!!!!!!</P>
AWP 发表于 2006-4-13 06:20:20 | 显示全部楼层
<P>好详细下喔~~~~</P># E$ L# N4 `+ B* _1 z
<P>我佛山禅城区的....</P>
Kiver 发表于 2006-4-13 06:23:10 | 显示全部楼层
南海一分子!
Kiver 发表于 2006-4-13 06:27:13 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>skiyfile</I>在2006-4-12 11:33:02的发言:</B><BR><FONT face=黑体 color=#0938f7 size=3>Where are you come from?<BR>想结识更多的新朋友?!嚟 嚟 嚟 或者系你,系佢,maybe everyone! 或者我地可以成为好朋友亦讲吾定喔!<BR>自我介绍下:<BR>原名:睇我资料啦!叫我阿诺或者生啤都无所谓伽!<BR>小弟现在佛山南海(住址就吾讲啦,讲仲大概都冇人知)。<BR>祖籍:中国(历史原因曾经系英国,好吾好采,小弟系中英合资产品,老妈系英国的)。<BR>做咗20年人,身高终于长停啦(183CM),体重算正常啦,偶然间会偏肥(阿麻整D野太好食,冇计)。咿加做ING建筑设计师(挂名的,不过确是起步阶段,其实乜都吾识)。<BR>兴趣爱好都几多伽,不过特别中意噶就得几样,打下蓝球,游下水,练下武术,听下音乐,睇下书,再训下觉咁罗!<BR>Anyway!我都算几开朗噶,愿意同我交下朋友可以联系我<BR>QQ 223938034(近派忙D,少上,不过我会抽时间的)。<BR>MSN </FONT><a href="mailto:skiyfile@hotmail.com" target="_blank" ><FONT face=黑体 color=#0938f7 size=3>skiyfile@hotmail.com</FONT></A><FONT face=黑体 color=#0938f7 size=3>(呢个一般好少开,只系同国外的细佬妹及亲戚,不过我吾介意用呢个伽)。</FONT></DIV>
& c: P  I8 `( \$ f" Y% w<P>
6 [/ A* q# W- K6 a' F<P> ' ^% x) \* J. C3 g, `! w/ H" v& L
<P>好详细啊  J% [1 B* S! B" N
<P> 4 Q) ^" ~. h  J3 ]1 _, h
<P>183比我的表哥和细佬还要高呢~~~6 O( O1 D3 ]2 ]) p! f9 m% h8 G
<P> , F; G- g/ S& @* ?9 J
<P>同我讲就是我要抬头啦~~</P>
鸣斗 发表于 2006-4-13 07:35:32 | 显示全部楼层
<P>佛山的一角。</P>
Laputa81 发表于 2006-4-13 18:00:50 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-4-12 22:27:13的发言:</B><BR><BR>. |7 V1 [2 q# y" |. m
<P><BR>* |: q! B" n; z8 P
<P><BR>1 u) e! V. `7 w: U0 x4 q8 P) G
<P>好详细啊<BR>
& x) Z" k$ i. I& K) r" K" Z" j% u<P><BR>4 f. B8 z5 x  Q: v8 M8 P4 {
<P>183比我的表哥和细佬还要高呢~~~<BR>* M+ _% z+ _/ F. U
<P><BR>
3 ^* ~, @6 }- y# F<P>同我讲就是我要抬头啦~~</P></DIV>
* T* @! r' G3 m* _<P>咁你几高啊?????</P>
chansun 发表于 2006-4-13 20:19:30 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-4-13 10:00:50的发言:</B><BR><BR>5 k1 B6 w3 K, Z0 n6 u
<P>咁你几高啊?????</P></DIV>3 Z. [4 B* V( [9 k5 v
<P>
1 Z. G2 {% W! T' N) \: w  r# f+ f<P>甘问,你都系有D身痒定了。</P>! X/ p) P; r3 F. w
mc238 发表于 2006-4-13 20:56:59 | 显示全部楼层
<P>半个鬼仔?</P>% N3 y! W; g0 J3 t2 R
<P>唔喺同类.</P>$ l' p% X: F/ j! i" V* p
<P>冇嘢讲.</P>
123下一页