[生活百科] [讨论]你哋中意咩宠物的?

Mickey 发布于2006-3-23 06:15 12134 次浏览 124 位用户参与讨论   [复制分享主题]
幻影傳說 发表于 2006-3-23 06:48:38 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zhuwang</I>在2006-3-22 22:43:55的发言:</B><BR><BR>
! Q) u, M) r, e3 O7 v<P>顶你~系到踩我啊~~<BR>
: ~/ I; O$ ]/ K* e$ [1 z# D: ?<P>我甘可爱点系猪中之王啊~<BR>5 ]' C& z+ T5 z. ^3 B" Y7 W
<P>我系可爱的小猪猪来加~~</P></DIV>6 Q: s3 z4 v+ {
<P>但人人都叫你做豬王,
6 G. O( K; H& [0 }9 F! C<P>我只係幫你加長個叫法</P>

Mickey 发表于 2006-3-23 06:50:05 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>幻影傳說</I>在2006-3-22 22:46:44的发言:</B><BR><BR>2 n4 K) F! c. S1 U
<P>隻貓都幾有性格喎</P></DIV>, S9 v0 s; J2 ]' H) @
<P>     是啊 / u$ d. @, `6 B$ X; s
<P>     他好可爱的~
& f( Z* X( R) x2 H& n7 ?<P>     好中意痴住我的~~</P>

幻影傳說 发表于 2006-3-23 06:53:56 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Mickey</I>在2006-3-22 22:50:05的发言:</B><BR><BR>6 n4 ^; R# S- i6 |& C+ o2 n
<P>     是啊 <BR># d, Q# E. [1 @6 P; V9 R& |
<P>     他好可爱的~ <BR>
% |7 O/ o0 s, X% A: Z6 r<P>     好中意痴住我的~~</P></DIV>! c0 o9 T  F+ @5 w
<P>貓係好鍾意痴人架,
. T$ f0 B& H7 a5 X- O<P>係呢,你養的貓係乜野品種呀?</P>

X-105 发表于 2006-3-23 06:54:38 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Mickey</I>在2006-3-22 22:33:03的发言:</B><BR><BR>% P0 C) d2 O* a: i
<P>     是咩猫仔来家?<BR>     点的样的?<BR>     有无相相睇啊?</P></DIV>
& L6 F: ^, Q* u3 _4 A* x' B: @<P>系D普通既猫仔,无咩特别又细只,养左差5多一年都系甘细只。</P>

lookdick 发表于 2006-3-23 06:56:14 | 显示全部楼层
鱼...屋企有一缸....自己间房又有2条养更..

Mickey 发表于 2006-3-23 06:56:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>幻影傳說</I>在2006-3-22 22:53:56的发言:</B><BR><BR># W8 m' E' k& `! o
<P>貓係好鍾意痴人架,<BR>" y3 \) B" }$ i
<P>係呢,你養的貓係乜野品種呀?</P></DIV>
7 }6 O( O8 _; [0 V+ ]+ ~4 ^  D<P>     应该是普通的家猫 / `  {& z) ^9 ?5 M6 [
<P>    不过颜色同花纹有D似加菲猫的~~<BR>    不过我只猫猫好瘦的者~</P>

幻影傳說 发表于 2006-3-23 06:59:19 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Mickey</I>在2006-3-22 22:56:21的发言:</B><BR><BR>
7 H( q+ t) i& H6 c) M7 N<P>     应该是普通的家猫 <BR>
8 z# z9 ?, M2 q" N) S<P>    不过颜色同花纹有D似加菲猫的~~<BR>    不过我只猫猫好瘦的者~</P></DIV>
! K( j% b: l# n% _  Q6 B7 j<P>有冇相放上來???
2 ?, @: |" j9 [<P>等我睇下似唔似我地論壇既"加菲猫"</P>

Mickey 发表于 2006-3-23 07:00:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>X-105</I>在2006-3-22 22:54:38的发言:</B><BR><BR>
1 D1 d$ V0 X  _+ Q<P>系D普通既猫仔,无咩特别又细只,养左差5多一年都系甘细只。</P></DIV>3 ~/ t* E. u. B/ R# G! v; ?. l
<P>     养唔大的?<BR>     咁得意的?</P>

Mickey 发表于 2006-3-23 07:02:18 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>幻影傳說</I>在2006-3-22 22:59:19的发言:</B><BR><BR>6 I' ?: a0 V& M* P. s6 `
<P>有冇相放上來??? <BR>' b: i8 I1 A$ u* B
<P>等我睇下似唔似我地論壇既"加菲猫"</P></DIV>
; j% y! F8 H( E/ t) e<P>    乜我哋论坛有加菲猫的咩?<BR>    我无数码相机啊 % _! z( `' [$ ?5 ^' e
<P>    所以传唔到相相上来啦~~</P>

幻影傳說 发表于 2006-3-23 07:05:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Mickey</I>在2006-3-22 23:02:18的发言:</B><BR><BR>
- h8 h; L1 q' j# ~- L<P>    乜我哋论坛有加菲猫的咩?<BR>    我无数码相机啊 <BR>8 J5 {" Q# K8 @
<P>    所以传唔到相相上来啦~~</P></DIV>
2 ]* w6 D$ x& o<P>論壇真係有加菲猫
( N5 {; J9 h4 t$ b8 T<P>仲係女仔加菲猫
* Y. X- w( ^. o$ h<P>前排仲結埋婚</P>
, k+ }! x7 t& c3 k<P>冇得睇有d可惜.......</P>

X-105 发表于 2006-3-23 07:06:35 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Mickey</I>在2006-3-22 23:00:04的发言:</B><BR><BR># k, g' ?1 o4 D) o
<P>     养唔大的?<BR>     咁得意的?</P></DIV>: Q) p! u% S8 L) d& Q( a! E( A
<P>我都5知啊,我买反里果阵距岩岩戒奶,养到依家都仲系比一个600毫升既可乐樽长少少。</P>, }2 e: w) e7 B5 a2 a8 N# M
<P>不过我都5想距大,因为细猫得意D吖嘛。</P>

mkfmky 发表于 2006-3-23 07:10:46 | 显示全部楼层
我喜愛狗狗,其次係鳥兒和倉鼠