边个知道边度仲有火车票卖??

恋海 发布于2006-1-23 22:11 1367 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P><FONT size=3>请问边位知道以家边度仲有广州到益阳(湖南)去嘅火车票啊??</FONT></P>
+ G2 e/ R: [/ g) `<P><FONT size=3>唔该知道嘅朋友帮帮忙啊!!!!!</FONT></P>

已有(16)人评论

xiandanji 发表于 2006-1-23 22:33:22 | 显示全部楼层
定票中心咯,有D店铺专门帮人订购火车票,飞机票的
恋海 发表于 2006-1-23 22:37:11 | 显示全部楼层
我知啊,但系好多都话无啦!唉!都唔知点算~~~~~~~
Kiver 发表于 2006-1-23 22:38:41 | 显示全部楼层
<P>楼主要返回老家~!?</P>
huang 发表于 2006-1-23 22:41:17 | 显示全部楼层
年初二先返去啦
xiandanji 发表于 2006-1-23 22:43:04 | 显示全部楼层
我顶~~老家系湖南?早知我帮你拉
恋海 发表于 2006-1-23 22:45:01 | 显示全部楼层
<P></P>4 c0 ^/ y4 v& ~5 G$ G4 U9 A
<P>我都话我系广州人咯!仲想番去边度老家窝,真系啊!</P>
. V" w: c( V8 Y2 e<P>系我朋友嘎,由开始订票果日帮距买,但以家都未买到啊~~</P>
恋海 发表于 2006-1-23 22:46:11 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>huang</I>在2006-1-23 14:41:17的发言:</B><br>年初二先返去啦</DIV>
9 y5 G6 k7 Y5 c* f4 \<P>咁不如唔好番,呢番去就要走番出来,鬼咁匆忙~~~~~~</P>
: P0 c/ L! e' X8 b6 D4 N- Z/ R9 D

3 u1 _; f, B, K: ~4 E4 k8 M
Laputa81 发表于 2006-1-23 23:12:41 | 显示全部楼层
<P>咿咖先讲?????</P>3 L- s8 Z  s: p0 x7 r) K2 y
<P>晨早吡抢购一空啦!!!!!</P>
2 V' F# j$ n# k* f<P>逢年过节起码要提早1头半个月订啦!!!!!</P>1 a, I* R6 |8 r, Q6 B: m
<P>唔喺就···········</P>
恋海 发表于 2006-1-23 23:24:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-1-23 15:12:41的发言:</B><BR>7 S( v7 a; o! d
<P>咿咖先讲?????</P>
0 N9 g+ I& N) q- V# J<P>晨早吡抢购一空啦!!!!!</P>
3 j0 P8 ?5 @- D<P>逢年过节起码要提早1头半个月订啦!!!!!</P>6 x9 L- v' H  l. X
<P>唔喺就···········</P></DIV>
' ]2 C6 R' z, Y$ E6 f: w! @<P>' b4 _! a. ^$ D; Z( C7 P! {6 ^
<P>唉!我都唔想嘎!我已经好难过嘎啦~~~~~~~~~~</P>
Laputa81 发表于 2006-1-23 23:39:18 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>恋海</I>在2006-1-23 15:24:21的发言:</B><BR><BR>, r9 |7 Y' f+ G
<P>
6 x" [3 A& x# T/ W0 `* g7 z0 {<P>唉!我都唔想嘎!我已经好难过嘎啦~~~~~~~~~~</P></DIV>
8 X+ y, g4 L4 x7 ]  U7 {<P>不如选择坐飞机吖!!!- c* T* _' g+ a# A2 h7 a
<P>学生有折打!!!!!</P>
yoyozhang 发表于 2006-1-23 23:56:06 | 显示全部楼层
学生不是学校帮忙定的吗
12下一页