[讨论]各位对男人打女人有咩睇法啊?

恋海 发布于2005-11-29 21:44 1852 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>RT,</P>
- P$ l. L: P& z3 {+ K4 `<P>当你的家庭遭遇到咁嘅情况你会点做?</P>

已有(33)人评论

leungch 发表于 2005-11-29 21:49:30 | 显示全部楼层
点讲都好,就算系个男人有道理都5可以出手打女人,我最鄙视呢种甘嘅男人,有本事就出去打男人拉
恋海 发表于 2005-11-29 21:52:20 | 显示全部楼层
但系当你地闹到兴起果阵,可以保证唔动手?
leungch 发表于 2005-11-29 21:56:42 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>恋海</I>在2005-11-29 13:52:20的发言:</B><BR>但系当你地闹到兴起果阵,可以保证唔动手?</DIV>) d# T6 j5 z0 s! _
<P>闹到兴起嘅时候,只能够系个男人避开行出街,大不了果日5翻屋企,女人始终系弱者边够个男人打架</P>
恋海 发表于 2005-11-29 22:02:41 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>leungch</I>在2005-11-29 13:56:42的发言:</B><BR><BR>  r& {" {, s6 D+ U$ H' i
<P>闹到兴起嘅时候,只能够系个男人避开行出街,大不了果日5翻屋企,女人始终系弱者边够个男人打架</P></DIV>
! W8 q! ]9 {* Q- d: t<P>唔讲其它,如果你真系可以做到咁,可以话系一个好男人了(只针对呢个主题讲)~~</P>
leungch 发表于 2005-11-29 22:19:36 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>恋海</I>在2005-11-29 14:02:41的发言:</B><BR><BR>
6 c, d# _1 g% S  n# Y9 q& X<P>唔讲其它,如果你真系可以做到咁,可以话系一个好男人了(只针对呢个主题讲)~~</P></DIV>
' X  B! P7 @$ O( _7 `, W$ \( w1 j6 I: S<P>多谢你嘅赞赏,但系我觉得5可以剩系用呢样野来评价一个男人系好定5好罗,因为5打女人系做男人嘅基本条件来架</P>
恋海 发表于 2005-11-30 00:14:19 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>leungch</I>在2005-11-29 14:19:36的发言:</B><BR><BR>
5 z) S! V8 _/ L* B9 |8 ^<P>多谢你嘅赞赏,但系我觉得5可以剩系用呢样野来评价一个男人系好定5好罗,因为5打女人系做男人嘅基本条件来架</P></DIV>
3 |- p2 k+ p5 h( H, J. W% X<P>无错啊,我知,所以我米话针对主题来讲咯!</P>
ekj 发表于 2005-11-30 00:16:04 | 显示全部楼层
[URL=
2 D& j: W: Y  |* T: W% a$ a3 u: C
打人系唔啱....女人打男人都唔啱架.........]" m" R! y) _* @) X3 h, A9 K

5 z( X9 r7 C7 ^' o& B$ r4 N打人系唔啱....女人打男人都唔啱架.........[/URL]
stop 发表于 2005-11-30 00:26:13 | 显示全部楼层
<P>反对。。反对。。</P>
* C" k9 M5 E+ j  K$ b  Q( _. s<P>      <STRONG>男人打女人系5道德的行为。。。</STRONG></P>
+ ]# W, g" @+ A( O+ a5 e: }5 u<P><STRONG>反对</STRONG></P>
ekj 发表于 2005-11-30 00:36:16 | 显示全部楼层
[URL=
# E( p, Z, C+ m5 \6 h9 X* z% J0 ?' _! Y
打人都系5道德的行为。。。" \6 g# r, B. {( S
) e) t5 g3 R5 T& ~# M0 d
女人打男人一样唔得......" p) w+ {3 U5 t6 B& I8 ]
8 q: d( v$ ?: ]4 b6 H  Z# [( ]

?. Y" Q- i' S* E3 }
$ J# J( ~! t0 m0 y]! M$ p- c4 {3 b# Q# J
1 M8 S( R1 T% J8 q: ]
打人都系5道德的行为。。。' O: E8 b- O/ {1 k

! S" J6 g9 J( _; `5 {女人打男人一样唔得......" d: b8 c+ e& o) j# }
# _- t# _2 ?; l1 @
7 U: q* i9 w6 l8 p

5 y, c: ]4 j# G[/URL]
stop 发表于 2005-11-30 00:40:13 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ekj</I>在2005-11-29 16:36:16的发言:</B><BR><BR><BR>打人都系5道德的行为。。。<BR><BR>女人打男人一样唔得......<BR><BR><BR><BR></DIV>
9 Z  h; g5 h% h<P>睇你好似好抗拒女人打男人哦。。。。9 k; i5 G+ c- E) A( @
<P>      不过打架系解决5到问题0既。。。</P>
leungch 发表于 2005-11-30 00:42:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>stop</I>在2005-11-29 16:40:13的发言:</B><BR><BR>
, |+ Z; Q+ C% t! H- K<P>睇你好似好抗拒女人打男人哦。。。。<BR>+ h" Q) g# o4 O& v! X
<P>      不过打架系解决5到问题0既。。。</P></DIV># D, ], P' q* n
<P>不过我觉得现在呢个社会好奇怪,男人打女人就会比人闹,但系调翻转头好像女人打男人就系应该甘,好奇怪,5明阿救救我吧</P>
123下一页