发起鉴名行动,严打盗连,有份下zhuwang都入来鉴名

二月枫 发布于2006-1-21 03:07 2489 次浏览 43 位用户参与讨论   [复制分享主题]
wunianhua 发表于 2006-1-21 18:01:59 | 显示全部楼层
<P>个人认为盗连系唔尊重做中的人和论坛,其实这几天我发的火影一样有这样的问题~~~其实唔系唔比D人拿去第个论坛,系要距写上边个论坛同原创者,连这些都唔写上去,真系无品.</P>
) z# x  @7 i6 E" S<P>所以我都唔想做种~~</P>
7 T. u. y% x. m% m4 [: v7 u+ i<P>发种都系想大家有新的卡通看下或者回顾下旧卡通~~</P>
, I9 w; ?6 Y5 B$ U$ o5 Y( H) Z<P>出发点都系为佐论坛可以继续有个开心网站和大家分享.....</P>
我都吾知阿,甘电先算盗连阿?
rx-rider 发表于 2006-1-21 19:10:19 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-1-21 2:04:13的发言:</B><BR><BR>0 B! Y# c; D* t$ S
<P>点会容易出错伽~</P></DIV>; t  U! g) K8 I; k
<P>有时验证码会出错。</P>
rx-rider 发表于 2006-1-21 19:11:30 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>tandong</I>在2006-1-21 1:15:12的发言:</B><BR><BR>$ i  j( T9 M1 w" u2 c
<P>吾得啊,BT是多人先下得快的!!</P></DIV>4 ]( O7 \( d! U/ z# D9 h
<p>bt恒定比人盗。
Laputa81 发表于 2006-1-21 21:24:47 | 显示全部楼层
<P><FONT color=#8e63d0 size=6>我都报到!!!!!!</FONT></P>
, {5 A1 o/ V: ^$ t<P><FONT color=#8e63d0 size=6>最憎人偷嘢咖嘞!!!!!!</FONT></P>
chinese 发表于 2006-1-21 22:00:48 | 显示全部楼层
迟咗少少,都报到下先。
linsunday 发表于 2006-1-22 05:51:41 | 显示全部楼层
zhuwang 发表于 2006-1-22 07:09:26 | 显示全部楼层
<P>多谢洒大家对我呢出卡通噶支持!!</P>
9 G) L) z8 \) j$ V  F/ B<P>我会在呢几日重新发后面过几集上来!!</P>
/ H$ J! ^: Z) K$ N0 U. C+ o' g3 E1 L<P>不过我收费会高点同样我也会用魅力100或150文章300或500</P>
! B3 c$ I) B" T<P>来发!!</P>
goacan 发表于 2006-1-22 07:44:22 | 显示全部楼层
<P>支持!</P>
- D& t7 w2 \, o2 ]: ~% P! O( V+ B<P>希望可以快D更新啦!</P>
goacan 发表于 2006-1-22 07:48:49 | 显示全部楼层
<P>魅力100或150文章300或500</P>
! ]  n" d: p+ z$ R2 n; K$ A<P>会悟会高佐D啊?</P>
! O0 {& n4 e( a5 s5 }+ t<P>好似我呢D新人米悟洗指意可以睇到.......</P>
4 N7 ?4 W% _/ e1 y! h
zhuwang 发表于 2006-1-22 07:50:06 | 显示全部楼层
<P>希望吾好在有人系到盗连原创噶粤语卡通就好拉!</P>
6 t6 |' ~4 ^' e<P>多谢各位对我噶关心同支持!</P>: N0 ]0 v! Z7 Q- \, r
<P>本人真系在一次多谢洒大家对我噶支持!!!</P>& E5 n# z7 r: q# u& s3 c4 E

3 J' D2 R: [& s- d/ M0 Q! `+ K# @

5 v/ s/ R" g! b9 j' \
mc238 发表于 2006-1-22 07:58:50 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zhuwang</I>在2006-1-21 23:50:06的发言:</B><BR>
3 ^/ U$ _/ v+ z* G7 A9 W1 f4 Q. r<P>多谢各位对我噶关心同支持!</P>5 v6 Z# q; C% l# S5 T3 V
<P>本人真系在一次多谢洒大家对我噶支持!!!</P></DIV>
9 `" A; f0 ^0 M' E<p>8 O0 ?. P2 }+ H# y# Z
<P>应该嘅,唔使客气.到时无钱买贴要问你借钱先得.</P>6 O/ c/ Z# e4 P, z0 k6 ^
<P></P>